fbpx
Cum depaseste Foxconn criza cu coronavirusul Wuhan din China

Cum depaseste Foxconn criza cu coronavirusul Wuhan din China

Coronavirusul Wuhan din China provoaca din ce in ce mai multe victime, pana in acest moment existand sute de decese din cauza acestuia si mii de oameni fiind infectati. Criza cu coronavirusul Wuhan din China obliga Foxconn cu productia sa sa treaca masuri pentru a depasi criza.

Recent, au circulat stiri care indica faptul ca productia de iPhone-uri (realizata de Foxconn) a companiei Apple din Statele Unite ar putea fi afectata din cauza focarului coronavirusului Wuhan din China, tara in care are loc cea mai mai insemnata parte a productiei Apple.

CITESTE SI:  HTC 10 a fost dezvaluit oficial

Unul dintre cei mai importanti parteneri ai companiei Apple, Foxconn, a spus anterior ca programul sau de productie nu va fi afectat de coronavirusul Wuhan, dar o noua stire indica contrariul.

Conform unei noi stiri de Reuters, in China, compania Foxconn a fost nevoita sa opreasca aproape toata productia din tara din cauza coronavirusului. Acest lucru vine dupa un ordin de la guvernul din China care a solicitat companiilor din tara sa se inchida pana cel putin pe 10 februarie.

CITESTE SI:  Cu ce capacitate se va putea incarca wireless smartphone-ul iPhone 12 mini al Apple

Stirea mai precizeaza ca ar putea exista un urias impact asupra productiei Foxconn daca guvernul decide sa prelungeasca perioada. Sursa publicatiei Reuters a fost citata spunand: “Ceea ce ne ingrijoreaza sunt amanarile pentru inca o saptamana sau poate chiar o luna. Impactul va fi important. Cu siguranta va exista un impact asupra liniei de productiei a Apple. Intrebarea importanta este daca vom putea relua productia pe 10 februarie. Depinde de instructiunile oferite de autoritati”.

CITESTE SI:  Google Assistant poate acum identifica melodii

Cu toate acestea, se spune ca, pentru a depasi criza din cauza coronavirusului Wuhan din China, compania taiwaneza Foxconn si-a extins volumul de munca in alte fabrici situate in alte parti ale lumii, cum ar fi Vietnam, India si Mexic. Deci Foxconn are o solutie pentru a depasi criza generata de coronavirusul Wuhan din China.