fbpx

Cum crede un paramedic ca Apple Watch Series 4 poate salva vieti

Cum crede un paramedic ca Apple Watch Series 4 poate salva vieti

Apple a lansat smartwatch-ul Apple Watch Series 4 nu cu mult timp in urma, iar dispozitivul vine cu cateva noi capabilitati, cum ar fi detectarea caderii si un instrument de monitorizare ECG incorporat.

In trecut, am auzit povesti despre cum smartwatch-ul Apple a salvat multe vieti prin alertarea purtatorului in legatura cu ritmuri cardiace anormale, dar se pare ca noul Series 4 ar putea fi si mai bun la acest lucru.

Intr-o postare de TidBITS, aflam ca un paramedic pe nume Rich Mogull cu peste 25 de ani experienta si-a impartasit opiniile despre smartwatch. Paramedicul spune ca este de parere ca smartwatch-ul Apple Watch Series 4 are capacitatea de a salva vieti.

CITESTE SI:  De ce acest malware Android nu poate fi eliminat nici dupa o resetare din fabrica a smartphone-ului

Rich Mogull pare sa vorbeasca mai mult despre caracteristica de detectare a caderii de pe Watch Series 4. Acesta constata, ca paramedic, ca apelurile in urma alunecarii si caderii par fi unele dintre apelurile cele mai comune pe care serviciile de urgenta le primesc, mai ales in randul persoanelor in varsta.

Paramedicul mentioneaza ca a intalnit cazuri in trecut in care persoanele care purtau un dispozitiv precum Apple Watch aveau parte de un sfarsit mai fericit.

CITESTE SI:  Cum poate profita App Store de coronavirusul Wuhan

De asemenea, paramedicul nu pare sa fie prea deranjat de alarmele false ale smartwatch-ului Apple Watch Series 4. “Alarmele false sunt un lucru comun al jobului, iar medicii continua sa acorde timp alarmelor defectuoase de incendii si accidentelor de masina fara raniti”.

Desi paramedicul pare optimist cu privire la caracteristica de detectare a caderii a smartwatch-ului Watch Series 4, Rich Mogull nu pare sa fie prea convins de caracteristica ECG (electrocardiograma) a smartwatch-ului Apple Watch Series 4, pentru ca spune ca instrumentul de monitorizare Lead I ECG probabil nu poate detecta un atac de cord, dar paramedicul spune ca dispozitivul ar putea fi nepretuit pentru medicii care incearca sa tina evidenta pacientilor cu probleme de inima cunoscute.

CITESTE SI:  Cum e noua carcasa a Razer pentru iPhone care il mentine rece in jocuri

In orice caz, inca nu am putut vedea teste in viata de toate zilele ale acestor caracteristici de monitorizare a sanatatii ale lui Apple Watch Series 4, dar acestea suna promitator, iar daca acestea sunt asemanatoare cu cele ale smartwatch-urilor anterioare ale companiei din Cupertino, ne asteptam sa auzim in viitor povesti similare.