fbpx
Cum ar putea fi util Apple Watch celor carora li s-a inlocuit genunchiul sau soldul

Cum ar putea fi util Apple Watch celor carora li s-a inlocuit genunchiul sau soldul

Pe masura ce compania din Cupertino exploreaza mai amanuntit cum ar putea fi util smartwatch-ul Apple Watch sanatatii, compania dezvolta un plan pentru ca oamenii sa se recupereze dupa operatiile de inlocuire a genunchiului sau a soldului.

Compania din Cupertino a efectuat anterior un studiu clinic cu Apple Watch pentru a afla cum ar putea fi capabil smartwatch-ul sa detecteze si sa analizeze mai bine ritmul cardiac al purtatorului.

De asemenea, am auzit ca intentioneaza sa doneze smartwatch-uri pentru un studiu privind mancatul excesiv. Si se pare ca compania nu isi reduce eforturile.

CITESTE SI:  De ce Jeff Bezos de la Amazon trebuie sa depuna marturie

O stire de CNBC informeaza ca compania din Cupertino va colabora cu Zimmer Biomet la un nou studiu clinic in care smartwatch-ul Apple Watch va fi folosit pentru a monitoriza pacientii care au trecut prin proceduri comune de inlocuire a genunchiului si/sau a soldului.

Se estimeaza ca 1 milion de americani trec anual prin inlocuirea genunchiului sau a soldului. Avand in vedere ca Zimmer Biomet este unul dintre cei mai mari producatori de acest fel, are logica ca compania din Cupertino sa fie interesata sa colaboreze cu aceasta companie.

CITESTE SI:  De ce avioanele Boeing 737 Max au ajuns sa fie parcate pe locurile de parcare pentru masini

Smartwatch-ul Apple Watch va fi folosit pentru a urmari pasii si datele de ritm cardiac ale pacientilor. Acele informatii dezvaluite de smartwatch-ul Apple Watch vor fi impartasite medicilor pentru a-si forma o idee mai clara cu privire la cum se descurca pacientii dupa operatiile de inlocuire a genunchiului sau a soldului.

De exemplu, numarul de pasi efectuati ar putea fi folosit pentru a masura daca pacientul trece prin dureri si daca durerile vin de la procedura de inlocuire a genunchiului sau soldului, sau pur si simplu de la un efort fizic excesiv.

CITESTE SI:  Tara in care cozile pentru iPhone 11 sunt reduse, la magazinele fizice

Va fi interesant de vazut care vor fi rezultatele studiului si cum ar putea fi imbunatatit smartwach-ul Apple Watch cu noi caracteristici pentru astfel de pacienti carora li s-a inlocuit genunchiul sau soldul.

Smartwatch-ul Apple Watch Series 4 a venit cu mari imbunatatiri fata de prececesorul, integrand o caracteristica de detectare a caderii si un senzor ECG.