fbpx

Coronavirusul Wuhan. Ce suma va dona Disney pentru caritate

Coronavirusul Wuhan. Ce suma va dona Disney pentru caritate

Compania Disney din Statele Unite are de gand sa vanda masti non-medicale care infatiseaza personajele sale proprii. Suma adunata din vanzarea lor va fi donata de compania americana anumitor comunitati pentru a contracara coronavirusul Wuhan.

Disney vinde masti non-medicale (nu sunt recomandate pentru coronavirusul Wuhan) in SUA, cu personaje din intregul sau univers, inclusiv Pixar, Marvel si Star Wars, a anuntat compania. Disney va dona un milion de masti medicale anumitor comunitati prin intermediul organizatiei MedShare, iar toate profiturile obtinute din vanzarile mastilor cu personaje in SUA pana pe 30 septembrie si in suma de pana la 1 milion de dolari, vor ajunge la MedShare pentru a contracara coronavirusul Wuhan.

CITESTE SI:  Cum au fost furate 500MB de date de la un laborator al NASA

Mastile sunt concepute pentru recomandarea centrului CDC ca oamenii sa poarte invelis din stofa atunci cand sunt in public, pentru a preveni raspandirea coronavirusului Wuhan.

Mastile din stofa nu sunt destinate utilizarii de catre cadrele medicale care trateaza pacienti infectati cu coronavirusul Wuhan. “Acesta este un moment dificil pentru familii, iar purtarea oricarui tip de masca poate fi descurajanta”, a declarat Edward Park din cadrul Disney.

CITESTE SI:  Ce suma vor imparti primii creatori Byte

“Speram ca mastile din stofa ale Disney – cu unele dintre cele mai indragite personaje ale noastre – vor oferi confort familiilor, fanilor si comunitatilor care sunt atat de importante pentru noi”.

Mastile non – care vor fi vandute pentru a fi donate in lupta contra coronavirusului – vin in pachete de cate 4 la un pret de 19,99 de dolari si sunt disponibile pentru precomanda acum la magazinul online Disney. Vin in diferite dimensiuni.

CITESTE SI:  VIDEO: Unde ar putea fi folositi robotii dubluri pentru cascadorii ai Disney

Conform site-ului shopDisney, compania se asteapta ca acestea vor fi disponibile pentru cumparare incepand cu data de 15 iulie. “Donatiile vor fi de un real folos pentru comunitatile pe care le deservim”, a declarat CEO-ul MedShare. Ce crezi despre gestul altruist al companiei Disney din SUA pentru a contracara coronavirusul Wuhan?