fbpx

Coronavirus. Compania care isi va redeschide birourile cel mai devreme in ianuarie 2021

Coronavirus. Compania care isi va redeschide birourile cel mai devreme in ianuarie 2021

O anumita companie, la fel ca majoritatea companiilor, a fost afectata de actuala pandemie de coronavirus Wuhan. Ca masura de siguranta pentru coronavirus, compania si-a inchis birourile din SUA si a aplicat o politica pentru ca angajatii sai sa lucreze remote. Compania a dezvaluit cand va redeschide birourile, cel mai devreme.

Microsoft nu intentioneaza sa-si redeschida complet birourile din SUA mai devreme de ianuarie 2021. Anumite surse sustin ca Microsoft a ales data de 19 ianuarie 2021, drept cea mai devreme data pe care vor fi redeschise birourile din SUA pentru angajati in perioada coronavirusului.

CITESTE SI:  Twitter doreste cumpararea TikTok. Ce avantaj ar avea Twitter fata de Microsoft

Compania software din SUA planifica in prezent un “loc de munca hibrid” pentru redeschiderea treptata a birourilor sale in perioada coronavirusului, iar Microsoft a dezvoltat sase etape care ilustreaza revenirea la normal pentru angajati.

Etapa 6 va fi redeschiderea completa a birourilor. Birourile companiei Microsoft din SUA vor reveni la activitatea normala abia atunci cand majoritatea restrictiilor aparute in pandemia de coronavirus vor fi ridicate si abia atunci cand datele de sanatate indica ca este sigur. Acestea sunt cele sase etape:

CITESTE SI:  Aplicatiile care afiseaza Crimeea ca teritoriu al Rusiei

1. Inchis.
2. Munca remote obligatorie.
3. Munca remote e incurajata viguros.
4. Redeschidere discreta.
5. Redeschidere cu restrictii.
6. Redeschidere.

“In SUA am stabilit ca cea mai devreme data pentru Etapa 6 este 19 ianuarie 2021”, potrivit Kurl DelBene de la Microsoft. “Scopul nostru este ca Etapa 6 sa vina cu intoarcerea la activitatea normala, in timp ce suntem pregatiti sa revenim la o etapa anterioara, daca apare un alt val al coronavirusului”.

CITESTE SI:  De ce nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare crezand ca iPhone-ul ti-ar fi fost furat

Deci compania Microsoft va ajusta si schimba data Etapei 6, dupa cum este necesar, ca raspuns la pandemia actuala de coronavirus. Microsoft a permis initial angajatilor sai sa lucreze remote in martie, inainte de a aplica politica obligatorie pentru munca remote, pe masura ce pandemia s-a raspandit in Seattle.