fbpx

Compania cu masca medicala cu ventilatoare incorporate

Compania cu masca medicala cu ventilatoare incorporate

Multi oficiali din domeniul sanatatii si guverne din intreaga lume isi incurajeaza cetatenii sa poarte o masca medicala atunci cand sunt in public. Asta pentru ca coronavirusul Wuhan se raspandeste cu usurinta si, pana la gasirea unui vaccin, cea mai indicata metoda de a limita raspandirea este purtarea unei masti.

Cu toate acestea, purtarea acesteia poate fi inconfortabila, deoarece se infierbanta si nu prea mai poti respira, dar compania LG crede ca are ceva care va elimina aceste neajunsuri.

CITESTE SI:  VIDEO: O companie din Singapore creeaza un robot de securitate cu o drona incorporata

Compania din Coreea de Sud a creat LG PuriCare, o masca medicala cu acumulator si care vine cu ventilatoare incorporate. Potrivit companiei din Coreea de Sud: “Folosind cele mai recente progrese ale companiei LG in purificarea aerului, filtrele inlocuibile de inalta performanta permit PuriCare sa furnizeze aer pur. Cu ventilatoarele sale duale si senzorul respirator brevetat, aceasta masca medicala le permite purtatorilor sa aiba aer filtrat, in timp ce senzorul respirator detecteaza volumul respiratiei purtatorului si regleaza ventilatoarele duale cu trei trepte in consecinta. Ventilatoarele incorporate se accelereaza automat pentru a permite intrarea aerului si incetinesc pentru a reduce rezistenta aerului la expirare”.

CITESTE SI:  Ce pret are acest TV Samsung conceput pentru aer liber

Aceasta masca medicala cu ventilatoare incorporate a companiei LG va folosi filtre care pot fi schimbate atunci cand e necesar, iar aplicatia care o insoteste va anunta utilizatorii atunci cand considera ca ar fi momentul potrivit sa fie schimbate.

CITESTE SI:  De ce Apple a renuntat la caracteristica Walkie-Talkie pentru iPhone

Compania LG din Coreea de Sud nu a dezvaluit ce pret are aceasta masca medicala cu ventilatoare incorporate, dar se preconizeaza ca se va lansa in al patrulea trimestru al anului 2020 pe anumite piete. Ce crezi despre asta? Era nevoie sau nu de asa ceva? Crezi ca este o inventie exagerata de la LG?