fbpx

Compania care produce in masa viziere pentru coronavirusul Wuhan

Compania care produce in masa viziere pentru coronavirusul Wuhan

Conform unei noi stiri, o anumita companie produce in masa viziere (imprimate 3D) pe care doreste sa le doneze personalului aflat in linia intai in pandemia coronavirusului Wuhan. De asemenea, acea companie doreste ca pana la urma acestea sa fie puse si la dispozitia clientilor care le doresc.

In timp ce Amazon s-a ocupat de gestionarea protestelor angajatilor, a inchiderilor de depozite, a investigatiilor si a cresterii cererii, angajatii companiei au trecut la dezvoltarea si producerea in masa de viziere pentru cei din linia intai care incearca sa contracareze coronavirusul Wuhan.

CITESTE SI:  De ce livrarea rapida poate fi daunatoare pentru mediul inconjurator

Pana in prezent, firma a donat aproape 10.000 de viziere pentru coronavirus, iar in urmatoarele saptamani intentioneaza sa puna la dispozitie sute de mii pe Amazon.com.

Potrivit unei postari pe blog, la inceputul lunii martie, un manager de la compania Amazon s-a alaturat unui grup de producatori din statul Washington care au imprimat 3D viziere pentru cei din linia intai pentru coronavirus.

CITESTE SI:  Asta ofera IBM pentru a se gasi un tratament pentru coronavirusul Wuhan

Grupul si-a dezvoltat propriul design si l-a asamblat manual. Angajatul de la Amazon (managerul) a solicitat apoi asistenta colegilor de la Prime Air si ulterior o echipa a companiei Amazon a perfectionat designul.

Acestia au optimizat vizierele pentru imprimarea 3D si s-au asigurat ca acestea sunt usoare si confortabile. Designul open-source este acum disponibil oricui si a fost aprobat de Instititul National de Sanatate din SUA. Vizierele produse in masa pentru coronavirusul Wuhan ar trebui sa fie disponibile pe Amazon.com in curand.

CITESTE SI:  Cum ar fi util schimbul de mesaje intre utilizatorii Facebook Messenger si cei WhatsApp

Compania americana sustine ca intentioneaza sa acorde prioritate personalului din linia intai si, eventual, sa le puna la dispozitia tuturor clientilor. Este nevoie de echipament individual de protectie pentru personalul din linia intai, iar angajatii au protestat anterior pentru lipsa de mijloace de protectie pentru coronavirusul Wuhan.