fbpx

Ce pret are incarcatorul wireless al Samsung care poate si steriliza smartphone-urile

Ce pret are incarcatorul wireless al Samsung care poate si steriliza smartphone-urile

Compania Samsung a dezvaluit un incarcator wireless care poate incarca si steriliza smartphone-urile si alte dispozitive. S-a dezvaluit si la ce pret se vinde acest dispozitiv Samsung de sterilizare.

Te-ai gandit ca un colac de toaleta este mai curat decat un smartphone? Avand in vedere la ce folosim toaleta, ar fi rezonabil sa credem ca nu-i asa. Dar realitatea este ca studiile au descoperit ca un colac de toaleta este mai curat decat smartphone-urile.

CITESTE SI:  De ce Sony PlayStation va lipsi in acest an la E3

Acum, cu pandemia de coronavirus Wuhan, curatenia e mai importanta ca niciodata, iar Samsung doreste sa fie utila. Compania a dezvaluit un nou incarcator wireless care vine cu un sterilizator incorporat care foloseste lumina UV pentru a steriliza smartphone-urile.

Conform Samsung, utilizarea luminii UV de catre acel incarcator wireless este capabila sa neutralizeze pana la 99% dintre bacterii intr-o perioada scurta de timp. Desigur, smartphone-ul tau are nevoie de o perioada de timp mai lunga pentru a se incarca.

CITESTE SI:  Va avea consola PS5 compatibilitate cu jocurile vechi?

Dar faptul ca acest dispozitiv Samsung functioneaza drept incarcator wireless si sterilizator inseamna ca iti poti introduce telefonul si sa-l sterilizezi si sa il incarci in acelasi timp.

Avand in vedere dimensiunea sa, acest incarcator Samsung va fi capabil sa incarce nu doar smartphone-ul, dar si alte dispozitive wireless compatibile, cum ar fi castile Galaxy Buds si smartwatch-urile Galaxy Watch.

Asta inseamna ca poti steriliza celelalte gadgeturi in acelasi timp. Conceptul de incarcatoare wireless cu sterilizare pe baza de lumina UV nu este unul nou, iar asa ceva a fost lansat si de alte companii in trecut, dar asta nu inseamna ca nu merita sa-l ai in vedere pe cel al Samsung. In acest moment, incarcatorul wireless care sterilizeaza smartphone-urile este vandut doar in Tailanda, la un pret de circa 51 de dolari.