fbpx
Ce nou instrument de sanatate va primi smartwatch-ul Apple Watch Series 6

Ce nou instrument de sanatate va primi smartwatch-ul Apple Watch Series 6

O noua stire de la publicatia 9to5Mac sustine ca smartwatch-ul Apple Watch Series 6 al companiei din Cupertino va primi un nou instrument important pentru sanatatea purtatorilor. Noua caracteristica a smartwatch-ului se va alatura celor vechi precum senzorul de ritm cardiac.

Apple Watch are deja capacitatea de a detecta ritmul cardiac al purtatorului, iar in ultimii ani compania Apple din Cupertino a venit pentru ceasul inteligent si cu un instrument de monitorizare ECG.

Acum se pare ca smartwatch-ul Apple Watch de viitoare generatie, probabil Series 6, va primi de la compania din Cupertino un nou instrument de monitorizare a sanatatii.

CITESTE SI:  HTC One M9 a primit un scor mai mic decat alte smartphone-uri de top in urma testelor DxOMark

Este vorba despre un monitor pentru masurarea nivelului de oxigen circulator. Asta conform unei stiri de publicatia 9to5Mac care a descoperit ca, in codul din iOS 14, exista referinte la aceasta noua caracteristica de sanatate.

Pentru cei care se intreaba la ce foloseste masurarea nivelului de oxigen circulator, ei bine, daca nivelul de oxigen circulator scade, cum ar fi la 80% sau mai jos, acest lucru ar putea fi un semn ca ceva nu e in regula.

CITESTE SI:  Capacitatea dezamagitoare a acumulatorului smartphone-ului iPhone 12 mini al Apple

De asemenea, acest lucru ar putea duce la o functionalitate cardiaca si a creierului compromisa. Deci, faptul ca smartwatch-ul Apple Watch Series 6 va putea masura oxigenul circulator se poate dovedi extrem de util.

In acest moment, nu este clar daca sunt necesare componente noi pentru a sustine acel instrument de sanatate pe smartwatch. Daca depinde doar de componente noi, nu de software, atunci e posibil ca acel instrument de masurare a oxigenului circulator va fi disponibil exclusiv pe noul smartwatch Apple Watch Series 6.

CITESTE SI:  Pretul acestui smartwatch pentru muzicieni

Pe langa un posibil nou instrument de sanatate, publicatia 9to5Mac a observat semne ca compania din Cupertino ar cauta sa imbunatateasca instrumentul ECG de sanatate deja existent pe smartwatch-ul Apple Watch, pentru a oferi rezultate ECG mai concludente pentru ritmurile cardiace intre 100 si 200.