fbpx

Ce contine acest antibiotic natural vechi de 1000 de ani

Ce contine acest antibiotic natural vechi de 1000 de ani

In prezent, companiile farmaceutice incearca sa vina cu noi si noi antibiotice, deoarece organismul uman dobandeste constant rezistenta la ele. Vestea buna e ca cercetatorii au descoperit un antibiotic natural medieval vechi de 1000 de ani care pare a fi promitator.

Exista ingrijorarea ca, din cauza cantitatii de antibiotice care ni se prescriu, in cele din urma organismele noastre vor dezvolta rezistenta la ele, ceea ce inseamna ca contracararea infectiilor va fi ingreunata in viitor, mai ales cand va fi nevoie.

CITESTE SI:  Benchmark: Apple nu-si incetineste intentionat iPhone-urile mai vechi

Cu toate acestea, datorita unei retete medievale vechi de 1000 de ani, e posibil ca s-a gasit un antibiotic mai natural. Cel natural a fost creat folosind ingrediente in principal naturale, cum ar fi ceapa, usturoiul si sarurile biliare.

Avand in vedere ca a fost produs din cateva ingrediente naturale, nu doar dintr-un singur ingredient, cercetatorii au descoperit ca acesta e destul de promitator.

CITESTE SI:  Samsung transforma 40 de telefoane Galaxy S5 intr-o platforma Bitcoin de minerit

Cercetatorii considera ca o astfel de reteta ar putea fi folosita pentru a trata anumite boli care pot fi predispuse la rezistenta la antibiotice, cum ar fi infectiile piciorului diabetic care sunt cunoscute pentru faptul ca dobandesc rezistenta si ca pot duce la septicemie si la necesitatea ca pacientilor sa le fie amputate picioarele.

Desigur, la fel ca toate medicamentele, acest antibiotic natural trebuie sa fie testat pentru a se asigura ca este sigur. Pana acum, pe baza testelor initiale, cercetatorii au descoperit ca are un profil de siguranta promitator, dar va fi nevoie de teste suplimentare pentru a fi siguri.

CITESTE SI:  Samsung si LG confirma daca isi incetinesc telefoanele cu baterii vechi

Ce parere ai despre acest antibiotic natural vechi de 1000 de ani? Crezi ca cercetatorii vor descoperi in cele din urma, in testele pe care le vor realiza, ca este sigur si eficient impotriva anumitor boli de natura infectioasa?