fbpx
Ce-a patit un individ care si-a pocnit gatul prea tare

Ce-a patit un individ care si-a pocnit gatul prea tare

Cu totii stim cat de satisfacator este sa-ti intinzi gatul ca sa pocneasca, dupa o zi lunga de munca. Cu toate acestea, data viitoare cand vrei sa-ti pocnesti ceafa, poate ar trebui sa te gandesti de doua ori la asta si nu exerciti prea multa forta.

Asta pentru ca un individ de 28 de ani pe nume Josh Hader a suferit un accident vascular cerebral dupa ce si-a pocnit gatul prea tare. Conform individului Josh Hader, acesta avea o durere de gat si a incercat sa-l intinda ca sa pocneasca.

CITESTE SI:  De ce Google a fost amendata cu 57 de milioane de dolari in Franta

Dar dupa ce si l-a pocnit prea tare, partea stanga a corpului individului a amortit. Cand a incercat sa ajunga in bucatarie pentru a lua ceva gheata, nu mai putea merge drept si a inceput sa-si schimbe directia cu 45 de grade la stanga.

Mai tarziu, individul Josh Hader a mers la spital unde s-a dezvaluit ca acesta a suferit un accident vascular cerebral. Dr. Vance McCollom, medicul care l-a tratat pe individul Hader cu accident vascular cerebral, a spus, “Cand si-a pocnit gatul, acesta si-a rupt arterele care ajung la osul gatului, acolo unde gatul se uneste cu craniul la baza creierului. Modul in care acesta si-a pocnit gatul a dus la o sectionare”.

CITESTE SI:  O vloggerita de sanatate din China se otraveste accidental in timpul unui clip video live

Incidentul a avut loc in martie, iar vestea buna este ca individul Hader este pe drumul cel bun pentru recuperare totala dupa ce gatul i-a pocnit prea tare. In urma recuperarii, individul a spus, “In prezent, pot merge fara cadru sau baston, dar obosesc mult mai repede decat inainte. Echilibrul meu este inca precar, dar nu este teribil. Partea stanga ma deranjeaza putin si o simt mai grea decat eram obisnuit. De asemenea, nu am la fel de mult control asupra partii stangi ca inainte. Partea mea dreapta nu o simt cu dureri sau fierbinte/rece. Cum am spus inainte, inca ma chinui sa merg pe distante lungi, dar starea mea se imbunatateste din ce in ce mai mult”.