fbpx
Aplicatia de harti care iti arata unde sa te testezi pentru coronavirusul Wuhan

Aplicatia de harti care arata unde sa te testezi pentru coronavirusul Wuhan

O aplicatie de harti va arata utilizatorilor, pe harta, unde pot gasi centre de testare pentru coronavirusul Wuhan, ceea ce s-ar putea dovedi crucial. De asemenea, acea aplicatie de harti va oferi si alte informatii, cum ar fi de ce are nevoie utilizatorul pentru a se prezenta la acele centre de testare pentru coronavirusul Wuhan.

Aplicatia despre care e vorba acum se numeste Apple Maps, ceea ce creste nivelul de incredere in ochii utilizatorului, pentru ca acesta nu trebuie sa foloseasca in schimb o aplicatie terta care poate ca nu e de incredere.

CITESTE SI:  Compania care a produs si vandut iPhone-uri din componente defecte

In curand, ar trebui sa fie mai lesne pentru oameni sa gaseasca locatii de testare pentru coronavirusul Wuhan, daca acestia sunt in ecosistemul companiei Apple din Statele Unite.

Dupa cum a descoperit 9to5Mac, compania Apple din Statele Unite a deschis un portal pentru furnizorii de servicii medicale, pentru ca acestia sa-si adauge centrele de testare a coronavirusului Wuhan in aplicatia de harti Apple Maps.

CITESTE SI:  Twitter le spune utilizatorilor daca urmaresc conturi rusesti de spam

Listarile vor spune utilizatorilor de ce au nevoie daca doresc sa viziteze acele centre, inclusiv cerinte pentru programari, tipul de testare (spital sau laborator, de exemplu) si tipurile de facilitati.

De asemenea, utilizatorii nu trebuie sa se ingrijoreze ca li se va cere sa plece daca prezinta simptomele coronavirusului. La fel ca in cazul functiei Apple de urmarire a contactilor, va fi nevoie de ceva timp pentru ca acest lucru sa se manifeste in practica.

CITESTE SI:  Ce tara ar putea interzice aplicatia TikTok pe anumite smartphone-uri

Va depinde de participarea la timp a centrelor de testare pentru coronavirusul Wuhan. Cu toate acestea, atunci cand sunt disponibile suficiente centre de testare, aplicatia de harti Apple Maps s-ar putea dovedi cruciala pentru persoanele care nu au folosit, sau nu vor sa foloseasca, aplicatii de harti terte (non-Apple) pentru a sti unde trebuie sa mearga pentru a se testa pentru coronavirusul Wuhan.