fbpx

Tabletele cu cel mai bun raport calitate/pret la reducere

Tabletele cu cel mai bun raport calitate pret la reducere

Nu numai telefoanele mobile sunt la reducere, ci si tabletele. Campania Summer Fest a eMAG este si pentru tablete. Daca te intereseaza telefoane mobile si smartphone-uri la pret super-avantajos, poti gasi AICI smartphone-urile cu cele mai mari reduceri sau poti verifica intreaga oferta de smartphone-uri la reducere AICI.

In continuare, ai o lista cu tablete cu raport calitate/pret foarte bun. Acum, datorita campaniei eMAG, acestea sunt chiar mai accesibile. Dispozitivele au o performanta buna si iti faci treaba cu ele fara absolut nicio problema. Restul ofertei de tablete la reducere o gasesti AICI.

Tabletele cu cel mai bun raport calitate/pret la reducere – Wink Connect 3G

Tabletele cu cel mai bun raport calitate pret la reducere - Wink Connect 3G

Wink Connect 3G vine cu un display IPS de 7 inch si este propulsata de un procesor cu 4 nuclee tactate la 1,3GHz impreuna cu 1GB de RAM.

Dispune de un spatiu de stocare de 8GB si ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Mai mult, tableta vine cu GPS, Bluetooth si WiFi. Faptul ca dispozitivul  este la reducere ar trebui sa-i atraga pe majoritatea oamenilor.

Tabletele cu cel mai bun raport calitate/pret la reducere – Samsung Galaxy Tab 3 T113 Lite Value Edition

Tabletele cu cel mai bun raport calitate pret la reducere - Samsung Galaxy Tab 3 T113 Lite Value Edition

Aceasta tableta la reducere integreaza un ecran de 7 inch si este propulsata de un procesor cu 4 nuclee tactate la 1,3GHz impreuna cu 1GB de RAM.

Ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat si vine cu un spatiu de stocare de 8GB. Pe langa acestea, dispozitivul Samsung Tab 3 T113 Lite Value Edition vine cu WiFi si cu Bluetooth 4.0.

CITESTE SI:  Cele mai bune laptopuri pana in 1500 de lei

Tabletele cu cel mai bun raport calitate/pret la reducere – Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM

Tabletele cu cel mai bun raport calitate pret la reducere - Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM

Lenovo Tab 2 este la reducere si integreaza un display IPS de 7 inch si este propulsata de un procesor quad-core tactat la 1,3GHz impreuna cu 1GB de RAM.

Ruleaza sistemul de operare 4.4 KitKat si vine cu un spatiu de stocare de 8GB. Pe langa asta, dispozitivul vine cu Bluetooth si WiFi.

Tabletele cu cel mai bun raport calitate/pret la reducere – Allview Ax4 Nano

Tabletele cu cel mai bun raport calitate pret la reducere - Allview Ax4 Nano

Allview Ax4 Nano este propulsata de un procesor dual-core tactat la 1,3GHz impreuna cu 512MB de RAM. Are un display de 7 inch, ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat si are o memorie interna de 4GB.

Dispozitivul vine cu Bluetooth, Wi-Fi si GPS. De asemenea, aceasta tableta vine cu conectivitate 3G, ceea ce este un mare plus pentru ca asta inseamna ca este compatibila cu internetul mobil. Sa nu mai spun ca dispozitivul este la reducere.

Tabletele cu cel mai bun raport calitate/pret la reducere – Samsung Galaxy Tab 4 T230

Tabletele cu cel mai bun raport calitate pret la reducere - Samsung Galaxy Tab 4 T230

Galaxy Tab 4 are un display de 7 inch si este propulsata de un procesor quad-core tactat la 1,2GHz impreuna cu o cantitate de RAM de 1,5GB.

CITESTE SI:  De ce cererea de iPad-uri creste datorita coronavirusului Wuhan in China

Ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat si are o memorie interna de 8GB. Mai mult, aceasta tableta la reducere vine cu WiFi si Bluetooth.

Tabletele cu cel mai bun raport calitate/pret la reducere – Samsung Galaxy Tab 4 T530

Tabletele cu cel mai bun raport calitate pret la reducere - Samsung Galaxy Tab 4 T530

Galaxy Tab 4 este un alt dispozitiv buna la reducere si vine cu un display mare de 10,1 inch si este propulsata de un procesor quad-core tactat la 1,2GHz impreuna cu 1,5GB de RAM.

Ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat si are o memorie interna de 16GB. Dispozitivul mai vine cu GPS, Bluetooth si WiFi.

Tabletele cu cel mai bun raport calitate/pret la reducere – UTOK i700 Ultra

Tabletele cu cel mai bun raport calitate pret la reducere - UTOK i700 Ultra

UTOK i700 Ultra integreaza un display LCD de 7 inch si este propulsata de un procesor Intel Z2520 dual-core impreuna cu 2GB de RAM.

Ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat si vine cu un spatiu de stocare de 16GB. WiFi-ul nu lipseste de pe acest dispozitiv la reducere.

Tabletele cu cel mai bun raport calitate/pret la reducere – Samsung Galaxy Tab S

Tabletele cu cel mai bun raport calitate pret la reducere - Samsung Galaxy Tab S

Galaxy Tab S integreaza un display mare de 10,5 inch si este propulsata de un procesor ARM Cortex A15 quad-core tactat la 1,9GHz + un procesor ARM Cortex A7 quad-core tactat la 1,3GHz.

Dispozitivul la reducere vine cu 3GB de RAM (foarte multumitor) si cu un spatiu de stocare de 16GB. Ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat si vine cu WiFi, Bluetooth 4.0 si GPS.

CITESTE SI:  Cele mai bune smartphone-uri de buget sub 1000 de lei

Tabletele cu cel mai bun raport calitate/pret la reducere – Asus MeMo Pad 8

Tabletele cu cel mai bun raport calitate pret la reducere - Asus MeMo Pad 8

Asus MeMo Pad 8 este o alta tableta buna la reducere si vine cu un display IPS de 8 inch si este propulsata de un procesor Intel Z3745 quad-core tactat la 1,8GHz impreuna cu 1GB de RAM.

Ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat si vine cu un spatiu de stocare de 16GB. Nu lipseste conectivitatea WiFi si Bluetooth 4.0.

Tabletele cu cel mai bun raport calitate/pret la reducere – Lenovo Tab Yoga 2

Tabletele cu cel mai bun raport calitate pret la reducere - Lenovo Tab Yoga 2

Lenovo Tab Yoga 2 este propulsata de un procesor Intel Atom Z3745 quad-core tactat la 1,86GHz impreuna cu 2GB de RAM, iar displayul este unul IPS de 10,1 inch.

Dispozitivul la reducere ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 si vine cu un spatiu de stocare de 32GB. De asemenea, tableta vine cu conectivitate 4G, WiFi, GPS si Bluetooth.

Acestea sunt cele mai bune dispozitive din punct de vedere al pretului si al specificatiilor la reducere. Daca voiai sa cumperi o tableta la un pret avantajos, acum ai ocazia.

Dispozitivele se descurca foarte bine in aproape toate situatiile si cu siguranta iti vor indulci vara. Asta si datorita pretului.