fbpx

watchOS 7 elimina aceasta functie de pe smartwatch-urile Apple Watch

watchOS 7 elimina aceasta functie de pe smartwatch-urile Apple Watch

Compania Apple din Statele Unite a lansat un nou update pentru smartwatch-urile sale Apple Watch. E vorba despre watchOS 7. Acest update watchOS 7 va elimina o anumita functie de pe aceste ceasuri inteligente ale companiei americane.

Cand compania din Statele Unite a lansat Apple Watch pentru prima oara, acest smartwatch a fost primul produs al companiei americane care a venit cu Force Touch care, pentru cei nefamiliarizati, este o tehnologie de sensibilitate la presiune, iar asta in functie de gradul presiunii.

CITESTE SI:  Bug-ul carui soft strica difuzoarele lui MacBook Pro

Cu toate acestea, se pare ca, cu watchOS 7, compania din Statele Unite a eliminat practic definitiv aceasta functie. Update-ul watchOS 7 a sosit si, daca inca nu l-ai instalat pe smartwatch, ar fi recomandat sa retii ca acest update va elimina orice functionalitate Force Touch.

Daca esti obisnuit sa folosesti Force Touch pentru anumite functii pe ceasul inteligent, poti fie sa incepi sa te obisnuiesti fara functia Force Touch, fie sa nu instalezi update-ul watchOS pe smartwatch-ul tau Apple Watch.

CITESTE SI:  Inlocuirea sticlei de pe spatele lui iPhone 8 este scumpa

Desi hardware-ul care propulseaza Force Touch va fi prezent in continuare pe modelele mai vechi Apple Watch, faptul ca update-ul a eliminat functia inseamna ca vei avea in smartwatch o componenta redundanta.

Nu e clar de ce compania din Statele Unite a renuntat la Force Touch de pe ceasurile sale inteligente, dar probabil e vorba despre acelasi motiv pentru care compania din SUA a eliminat si 3D Touch de pe iPhone-urile sale.

CITESTE SI:  Ce fel de Touch ID imbunatatit vor avea iPhone-urile de la Apple in curand

Intre timp, a fost anuntat noul smartwatch Series 6, cel mai nou ceas inteligent din gama Apple Watch. De asemenea, exista un ceas inteligent Apple Watch SE mai ieftin care e pozitionat intre Series 3 si Series 6. Ce crezi despre faptul ca watchOS 7 elimina acea functie? Inca obisnuiesti sa folosesti Force Touch pe smartwatch?