fbpx
Smartwatch-ul cu autonomie de 16 zile

Smartwatch-ul cu autonomie de 16 zile

O anumita companie din China – care produce si smartphone-uri – a anuntat un smartwatch cu o autonomie incredibila de 16 ore. Asta in modul de economisire a energiei.

De asemenea, va veni cu diverse functii de sanatate. Cu toate acestea, in acest moment, acest smartwatch pare ca e exclusiv pentru piata din China.

In ceea ce priveste ceasurile traditionale, bateria e ultima grija. In cazul ceasurilor analogice, majoritatea dintre ele sunt propulsate de energie cinetica, asa ca cei care se plimba cu ele le mentin in functiune.

CITESTE SI:  Ce zice Apple despre stirea ca s-a folosit forta de munca ilegala pentru Apple Watch

Chiar si ceasurile care se bazeaza pe baterii pot functiona ani de zile. Dar nu e si cazul smartwatch-urilor a caror autonomie e de o zi sau cateva zile dupa o incarcare.

Daca erai in cautarea unui smartwatch pe care sa-l poti incarca rar, Oppo Watch 2 recent anuntat ar putea fi potrivit, mai ales ca s-a promovat ca autonomia sa e de 16 zile in modul de economisire a energiei.

La interior, Oppo Watch 2 e propulsat de cipul Qualcomm Snapdragon 4100 si ruleaza propriul sistem de operare ColorOS al companiei Oppo din China.

CITESTE SI:  Ce zice o femeie a carei camera Nest a transmis o avertizare falsa de rachete

Dar compania chineza a lansat anul trecut in afara Chinei o versiune a smartwatch-ului Oppo Watch care rula sistemul de operare Wear OS. Nu e clar daca se va intampla si in acest an cu Oppo Watch 2.

Noul dispozitiv va fi oferit in dimensiuni de 42 si 46mm, iar ecranul acestuia va fi unul OLED de 60Hz. Smartwatch-ul Oppo Watch 2 va integra pachetul obisnuit de functii, pentru ritmul cardiac si nu numai.

CITESTE SI:  VIDEO: Macintosh II din 1987 a fost portat pe un smartwatch

Acest ceas inteligent cu autonomie de 16 zile se va vinde la pretul de 200 de dolari si in acest moment pare ca e exclusiv pentru China. Ce parere ai despre noul smartwatch al companiei din China, Oppo Watch 2? Crezi ca poate fi considerat ieftin raportat la autonomia oferita? Esti de parere ca se va lansa si in afara Chinei?