fbpx

Pretul noului smartwatch Apple Watch Series 6

Pretul noului smartwatch Apple Watch Series 6

Noul smartwatch Apple Watch Series 6 a fost anuntat oficial de compania din Cupertino. Au aparut date despre specificatiile tehnice ale acestui nou ceas inteligent si despre pret. Dispozitivul vine cu o premiera pentru smartwatch-urile companiei din Cupertino.

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a anuntat oficial un nou smartwatch de varf, Apple Watch Series 6. La fel cum indicau informatiile anterioare, compania din Statele Unite nu a actualizat designul, dar premiera si punctul forte al smartwatch-ului Series 6 pare sa fie monitorul de oxigen care iti permite sa tii evidenta sanatatii respiratorii.

CITESTE SI:  iPhone 7 nu va trece la display OLED, ci va ramane la panoul LCD [zvon]

Pentru cei care se intreaba ce importanta are masurarea oxigenului, acesta e un indicator al sanatatii respiratorii generale. In functie de nivel, se poate indica daca corpul tau primeste sau nu suficient oxigen si cat de eficient e distribuit oxigenul in corpul tau.

De fapt, compania Apple din Statele Unite a anuntat ca va colabora cu diverse organizatii din domeniul sanatatii pentru a studia beneficiile depistarii precoce a potentialelor deficiente ale nivelului de oxigen.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum a fost parodiata initiativa Apple de reducere a dependentei de iPhone

Pe langa monitorizarea oxigenului, noul smartwatch Apple Watch Series 6 al companiei din Cupertino, Statele Unite, va include, de asemenea, un upgrade pentru ecranul sau always-on, acesta fiind si mai luminos decat predecesorul.

De asemenea, va exista un altimetru always-on pentru cei care vor sa masoare altitudinea. La interior, smartwatch-ul Series 6 va fi propulsat de un cip Apple Silicon care se bazeaza pe A13 Bionic, iar compania sustine ca va avea o performanta dubla fata de predecesorul sau.

CITESTE SI:  Motivele pentru care Fitbit s-ar scoate la vanzare

Apple Watch Series 6 va avea un pret de pornire de 399 de dolari si va fi disponibil in diferite culori. Ce parere ai despre noul smartwatch al companiei din Statele Unite? Ce crezi despre pretul cu care se va vinde dispozitivul?