fbpx

Pretul lui Wristcam, accesoriul care adauga camere la smartwatch-ul Apple Watch

Pretul lui Wristcam, accesoriul care adauga camere la smartwatch-ul Apple Watch

A aparut un accesoriu pentru smartwatch-ul Apple Watch. Acest accesoriu se numeste Wristcam si adauga doua camere la acest smartwatch. Cele doua au rezolutii diferite. S-a dezvaluit la ce pret poate fi cumparat accesoriul.

Desi capturarea de fotografii de la incheietura nu e neaparat cea mai ergonomica, aceasta ar putea fi de fapt utila daca doresti o camera corporala fara sa fie nevoie sa cumperi un GoPro pe care sa il atasezi de tine.

CITESTE SI:  La ce pret poti cumpara masina Aston Martin DB5 a lui James Bond

Acesta e motivul pentru care, daca detii un smartwatch Apple Watch, s-ar putea sa te intereseze un dispozitiv care se numeste Wristcam. Acesta este un accesoriu certificat de compania Apple din Statele Unite pentru smartwatch-ul Apple Watch si are o pereche de camere incorporate in curea.

Una dintre camere va fi atintita catre partea superioara, util pentru un selfie sau un vlog, in timp ce cealalta este atintita catre inainte, astfel incat sa poti inregistra ce este in calea ta cu smartwatch-ul Apple Watch.

CITESTE SI:  Cat de sumbra e situatia in China pentru iPhone-urile Apple

Prima camera a accesoriului are 2MP, iar a doua are un senzor de 8MP si poate captura clipuri video la rezolutie 1080p si fotografii la rezolutie 4K.

Desi este o idee interesanta, Wristcam, judecand dupa fotografii, ocupa mult spatiu si nu e clar daca oamenii ar dori sa se plimbe intreaga zi cu acele camere pe incheietura.

Compania Wristcam sustine ca Wristcam cantareste putin, dar presupunem ca altii s-ar putea sa aiba alta parere. Cine e interesat sa cumpere Wristcam pentru smartwatch-ul Apple Watch, poate cumpara acest accesoriu de pe wristcam.com la un pret de 299 de dolari.

CITESTE SI:  Ce pret are prima masina electrica a Volvo

Ce parere ai despre acest accesoriu cu pret de 299 de dolari care aduce camere pe smartwatch-ul Apple Watch? Crezi ca in general oamenii vor aprecia aceasta inventie nastrusnica?

Facebook