fbpx
Pe ce smartwatch-uri revine aplicatia Google Maps

Pe ce smartwatch-uri revine aplicatia Google Maps

Compania Google din Statele Unite este cea care dezvolta aplicatia de harti Google Maps. Acum cativa ani, compania a renuntat sa-si mai puna aplicatia la dispozitia anumitor smartwatch-uri. Cu toate acestea, acum compania anunta ca acel serviciu de harti se va intoarce pe acele smartwatch-uri.

In 2017, unele aplicatii majore au renuntat la smartwatch-ul Apple Watch. Una dintre acelea a fost Google Maps. Compania din Statele Unite nu a precizat de ce a eliminat serviciul de harti, dar poate ca motivul e faptul ca compania nu a considerat ca watchOS este in masura sa ofere o experienta optima pentru Google Maps.

CITESTE SI:  Apple ar putea lucra la iPhone-ul pliabil cu aceasta companie

Cu toate acestea, compania a declarat atunci ca in cele din urma va aduce aplicatia inapoi, iar vestea buna e ca acest lucru s-a intamplat. Intr-un anunt al companiei, s-a dezvaluit ca aplicatia sa a revenit si e disponibila din nou pentru smartwatch-ul Apple Watch.

Daca nu ati fost prea incantati de Apple Maps, atunci veti fi incantati ca acum aveti o optiune ceva mai familiara: Google Maps. Conform companiei, varianta pentru Apple Watch a aplicatiei se va sincroniza cu varianta pentru smartphone, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot relua pe Apple Watch de unde au ramas.

CITESTE SI:  Viitorul iPhone cu pret de 399 de dolari al Apple

“Obtineti imediat estimari de timp pentru sosire si indicatii pas cu pas catre destinatiile pe care le-ati memorat si alte comenzi rapide pe care le-ati desemnat in Google Maps. Pentru toate celelalte destinatii, puteti naviga de pe smartphone si sa continuati pe smartwatch de unde ati ramas”.

CITESTE SI:  Un inginer Apple a fost concediat dupa ce fiica sa a incarcat un hands-on video cu iPhone X

Compania care dezvolta Google Maps sustine ca disponibilitatea aplicatiei pentru toate smartwatch-urile Apple Watch eligibile se va lansa in urmatoarele saptamani. Asa ca fii pe faza daca iti doresti acest serviciu de harti pe smartwatch-ul Apple Maps. Ce parere ai despre asta?