fbpx
Motivul posibil pentru care smartwatch-ul Apple Watch Series 7 ar putea fi amanat

Motivul posibil pentru care smartwatch-ul Apple Watch Series 7 s-ar putea sa nu se lanseze la timp

Anuntul pentru viitorul smartwatch Apple Watch Series 7 al companiei din Cupertino, Statele Unite, s-ar putea sa fie amanat, conform unor stiri de la niste publicatii separate. Si s-a vehiculat un posibil motiv.

Se crede ca smartwatch-ul Apple va fi lansat impreuna cu iPhone 13 in luna septembrie a acestui an. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca fie smartwatch-ul nu se va lansa la timp, fie se va lansa la timp, dar in cantitati extrem de limitate.

CITESTE SI:  CIA a hack-uit zeci de routere WiFi de ani de zile, dar se pare ca nu pe cele ale Apple

Acest lucru e indicat de catre stiri separate de la Nikkei si Bloomberg, ambele publicatii vehiculand ca productia smartwatch-ului companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, a fost amanata.

Potrivit stirilor, productia la scara redusa a lui Apple Watch Series 7 e deja in desfasurare, dar ca din cauza unui obstacol in atingerea unui volum de productie satisfacator, productia a fost suspendata temporar.

Conform unor informatii, compania din Cupertino, Statele Unite, lucreaza cu furnizorii sai pentru a putea produce in cele din urma smartwatch-ul. Nu e clar despre ce obstacol de productie ar putea fi vorba.

CITESTE SI:  Steve Wozniak a fost inselat cu 75.000 de dolari in moneda virtuala Bitcoin

Asta pentru ca se crede ca Apple Watch Series 7 va fi la nivel intern similar cu ceasul inteligent predecesor. Desi va exista un cip upgradat, nu exista senzori noi si majoritatea noutatilor vor fi la nivelul designului exterior.

Deci poate ca designul exterior e problema cu care se confrunta compania din Cupertino si partenerii sai de productie. In orice caz, foarte curand ne vom lamuri daca smartwatch-ul Apple se va anunta la o data mai tarzie, sau daca va fi anuntat la timp, dar initial in cantitati extrem de limitate. Ce parere ai despre asta? Crezi ca smartwatch-ul Apple Watch Series 7 se va fi anuntat la timp impreuna cu iPhone 13, sau mai tarziu?