fbpx

Modul in care Apple poate include o camera in smartwatch-ul Apple Watch

Modul in care Apple poate include o camera in smartwatch-ul Apple Watch

Compania Apple din Statele Unite a depus un brevet care descrie o modalitate de a include o camera in smartwatch-urile sale Apple Watch. Fiind vorba despre un brevet, nu e clar daca acesta va fi adus la realitate de compania din Cupertino, SUA.

Daca exista o caracteristica care “lipseste” de pe Apple Watch, aceea ar fi camera. Au aparut anumite alternative terte, dar acestea adauga excesiv de mult volum smartwatch-ului, ceea ce nu toata lumea ar aprecia.

CITESTE SI:  iPhone 6S ar putea veni cu display safir

Cu toate acestea, se pare ca compania din Cupertino, Statele Unite, are o cale. Potrivit celor de la AppleInsider, acestia au descoperit un brevet depus de companie si care indica faptul ca compania are o cale de a include o camera in Apple Watch: in ecran.

Brevetul companiei din Cupertino, Statele Unite, descrie un sistem de afisare in care un strat poate fi folosit pentru a afisa continutul ecranului smartwatch-ului Apple Watch, in timp ce celalalt strat poate actiona ca un blocant pentru a camufla alte componente, cum ar fi camera.

CITESTE SI:  De ce o femeie din Rusia are o piatra funerara iPhone de 1,5 metri

Potrivit descrierii brevetului smartwatch-ului: “Un dispozitiv electronic poate fi prevazut cu un ecran cu doua straturi. Ecranul ar putea avea un strat interior cu o matrice de pixeli pentru afisarea imaginilor si un strat exterior format dintr-un modulator de lumina cu o matrice de celule care pot fi plasate fiecare intr-un mod transparent sau intr-un mod de blocare a luminii”.

CITESTE SI:  Anumiti utilizatori spun ca iPhone X nu mai raspunde pe vreme rece

Ceea ce este interesant la acest brevet pentru smartwatch-ul Apple Watch este ca poate fi folosit si pentru dispozitive precum iPhone-urile companiei din Cupertino, Statele Unite, pentru a gazdui camera frontala si alti senzori, nemaifiind nevoie de breton. Ce parere ai despre acest brevet de includere a unei camere in smartwatch-urile Apple Watch? Crezi ca smartwatch-urile ar avea nevoie de camera?