fbpx

Incredibil. Cate casti AirPods a vandut Apple in 2019

Incredibil. Cate casti AirPods a vandut Apple in 2019

Au aparut date care dezvaluie cate casti wireless AirPods a vandut compania Apple din Statele Unite in intreaga lume in 2019, dar si ce cota de piata au castigat aceste dispozitive Apple pe piata castilor wireless. Datele sunt uluitoare si dovedesc ca aceste dispozitive se bucura de un succes incredibil.

In ziua de azi nu e greu sa gasesti pe cineva folosind casti wireless de la Apple in urechi. De fapt, AirPods au atat de mare succes incat, in ceea ce priveste piata castilor wireless, compania din Cupetino a reusit sa totalizeze circa 71% din veniturile pietei.

CITESTE SI:  iPhone 11 Pro VS o camera Leica de 20.000 de dolari. Care e mai rentabil

Asta conform Strategy Analytics care sustine ca, in 2019, compania din Statele Unite a vandut 60 de milioane de casti AirPods si a reusit sa totalizeze 71% din veniturile acestei piete.

Conform celor de la Strategy Analytics, ei cred ca Apple isi va mentine dominanta in urmatorii cinci ani. Acest lucru e de fapt surprinzator, avand in vedere ca, atunci cand Apple a lansat AirPods pentru prima data, aproape nimeni nu era interesat de aceste casti wireless.

CITESTE SI:  Ce indica faptul ca iPhone-urile fara porturi ar putea fi aproape

Multi chiar le-au luat la misto, dar timpul a dovedit ca AirPods au devenit un element indispensabil pentru proprietarii de iPhone-uri, datorita naturii lor portabile, dar si a faptului ca pot fi conectate rapid la dispozitivele iOS.

De asemenea, Apple a lansat mai tarziu si AirPods Pro care ofera o calitate mai buna a sunetului si o functie de anulare activa a zgomotului.

CITESTE SI:  La ce e util acest robot al Samsung

Acum nu mult timp in urma, a circulat un zvon usor exagerat care spunea ca compania Apple din Statele Unite ar avea de gand sa includa castile wireless la pachet cu iPhone-urile din 2020. Cu toate acestea, e putin probabil ca zvonul sa fie adevarat, pentru ca asta ar insemna ca compania din Cupertino ar pierde multe vanzari de AirPods.