fbpx

Dispozitivul Apple care ar putea transforma orice suprafata intr-un touchscreen

Dispozitivul Apple care ar putea transforme orice suprafata intr-un touchscreen

Conform unui brevet recent descoperit, compania Apple din Statele Unite se gandeste sa permita unui anumit dispozitiv sa transforme orice suprafata intr-un fel de touchscreen cu care se poate interactiona.

Unul dintre lucrurile la care Apple se pricepe este integrarea produselor sale intre ele. Desi poti detine un iPhone si un PC Windows, detinerea unui computer Mac ar debloca anumite functii precum AirDrop si Continuity.

Acesta e motivul pentru care nu e surprinzatoare descoperirea unui nou brevet pentru ochelarii AR ai companiei Apple din Statele Unite. In brevetul descoperit de AppleInsider, se arata cum vor putea ochelarii AR ai Apple sa transforme orice suprafata intr-un fel de touchscreen, o interfata fiind suprapusa pe acea suprafata, interfata cu care se poate interactiona.

CITESTE SI:  Ce afectiune a detectat Apple Watch si care n-a fost detectata de un echipament medical specializat

De exemplu, daca porti ochelarii Apple si primesti un apel, poate exista o suprapunere a interfetei iPhone-ului si poti interactiona cu acea suprafata touchscreen prin swipe, pentru a raspunde la apel fara sa te intinzi pana la iPhone.

CITESTE SI:  Ce raspunde Google la acuzatia ca monitorizeaza utilizatorii fara acordul lor

Aceasta integrare pare similara cu un brevet descoperit saptamana trecuta care indica faptul ca ochelarii AR ai Apple pot permite utilizatorilor sa interactioneze cu iPhone-ul lor fara ca oamenii sa vada ce este pe ecranul iPhone-ului.

Cu toate acestea, dupa cum mentioneaza brevetul pentru ochelarii AR care transforma orice suprafata intr-o suprafata touchscreen, acest lucru nu e la fel de precis precum atingerea efectiva a iPhone-ului. Brevetul indica faptul ca acest impediment poate fi depasit prin butoane de dimensiuni mai mari, dar acest lucru ar limita numarul de lucruri care pot fi aratate.

CITESTE SI:  Smartphone-ul pliabil Samsung ar putea avea 3 displayuri OLED

Acestea fiind spuse, acesta e doar un brevet al Apple in acest moment, asa ca e greu de prezis daca va deveni vreodata realitate, dar suprafata touchscreen generata de ochelarii AR pare cu siguranta o caracteristica interesanta.