fbpx

Despre viitoarele casti wireless OnePlus Buds Pro

Despre viitoarele casti wireless OnePlus Buds Pro

Compania OnePlus din China lucreaza la o versiune Pro a castilor wireless OnePlus Buds ale sale si care foarte probabil vor fi mai scumpe. Vor fi mai scumpe din cauza noilor functii integrate. Chiar compania din China a confirmat ca lucreaza la aceste dispozitive.

Anul trecut, compania cu sediul principal in China a lansat OnePlus Buds, o pereche de casti wireless relativ ieftine, cu pret de 79 de dolari.

Pe baza acestui pret, se poate presupune ca aceste casti wireless ii vizau pe utilizatorii care n-ar cumpara unele foarte scumpe. Cat despre cei pe care nu-i deranjeaza sa cumpere unele scumpe si performante, exista diverse optiuni de la diversi producatori.

CITESTE SI:  De ce Amazon nu vrea sa mai vanda produse "CRaP"

Iar acum se pare ca si compania chineza lucreaza la o pereche Pro. Acest lucru a fost dezvaluit de compania chineza care a confirmat ca o versiune Pro a OnePlus Buds se afla in dezvoltare.

Iar cei interesati se pot inscrie si s-ar putea chiar sa le poata testa. Potrivit companiei din China: “Credeti ca puteti fi un influencer tech cu castile actuale? Alaturati-va programului nostru de test si fiti printre primii care vor putea testa noile Nord 2 Series si Buds Pro”.

CITESTE SI:  De ce Amazon a renuntat la jocul Lord of the Rings

In acest moment, nu sunt disponibile alte informatii despre versiunea Pro a OnePlus Buds ale companiei din China, dar e posibil ca va include functii precum anularea activa a zgomotului.

CITESTE SI:  Ce pret are cuptorul cu microunde cu Alexa al Amazon

Actualele casti wireless OnePlus Buds ofera doar anulare pasiva a zgomotului. Cu toate acestea, cei interesati se pot inscrie pe site-ul companiei din China, desi nu exista nicio garantie ca vor fi selectati.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca noile casti wireless OnePlus Buds Pro ale companiei din China vor fi mai ieftine decat celelalte casti wireless Pro de pe piata?