fbpx
Despre cipul smartwatch-ului Apple Watch Series 7

Despre cipul smartwatch-ului Apple Watch Series 7

Smartwatch-ul Apple Watch Series 7 a fost anuntat oficial de compania din Cupertino, Statele Unite, acum cateva zile. Cu toate acestea, anuntul nu a oferit informatii despre performanta. Mai exact, despre cip. Si s-a speculat de ce anume.

La un eveniment, compania a anuntat smartwatch-ul Apple Watch Series 7. Acesta e cel mai recent ceas inteligent al companiei, dar anuntul nu a oferit informatii palpitante.

Compania s-a concentrat in special pe noi elemente de design nesemnificative, pe ecranul smartwatch-ului si pe unele functii de sanatate.

CITESTE SI:  De ce Google Fiber va plati 3,84 de milioane de dolari orasului Louisville din Statele Unite

Compania nu a oferit informatii performanta. Si cineva a explicat de ce. Conform unui tweet postat de dezvoltatorul Steve Trurdou-Smith, motivul e faptul ca Apple Watch Series 7 integreaza exact acelasi cip ca cel integrat in Series 6.

Asta inseamna ca Apple doar a creat o noua carcasa, un nou ecran si a produs un smartwatch “nou”. Acest lucru e ciudat, dar potrivit lui Guilherme Rambo, el speculeaza faptul ca a aparut ceva neprevazut in ultimul moment, ceea ce a determinat Apple sa improvizeze pentru a lansa un nou model de ceas inteligent.

CITESTE SI:  Intel lanseaza primul sau astfel de produs

Inainte de anuntul oficial, existau zvonuri conform carora smartwatch-ul Apple Watch Series 7 ar putea incorpora in intregime un nou design. Desigur, nu a aparut un design nou in intregime.

Guilherme Rambo crede ca zvonurile despre designul smartwatch-ului erau precise, dar ca a aparut un lucru neprevazut care a anulat acel design. Circulau zvonuri si despre niste obstacole pentru productie, dar avand in vedere ca nu ar fi fost posibil ca compania Apple sa lanseze un nou design in acea perioada scurta de timp, nu suntem siguri cum au evoluat lucrurile intre timp.

CITESTE SI:  Urmareste eclipsa solara din 2017 online in 360 de grade si 4K pe CNN

De asemenea, asta inseamna ca daca te-ai hotarat sa cumperi un smartwatch de la compania din Cupertino, iti recomandam sa-l cumperi pe Series 8 de anul viitor care probabil va integra un nou cip.