fbpx
De ce Washington D.C. ofera gratuit casti wireless AirPods

De ce Washington D.C. ofera gratuit casti wireless AirPods

Conform unei stiri de Hill, autoritatile din Washington D.C. ofera in mod gratuit tinerilor casti wireless AirPods de la compania Apple din Cupertino, Statele Unite. Dar, ca sa fim cinstiti, autoritatile din Washington D.C. nu vor oferi casti AirPods chiar gratuit, adica fara nimic in schimb.

In lume, tarile isi vaccineaza populatiile pentru COVID-19, dar se pare ca exista oameni care sunt sceptici in privinta vaccinurilor. Exista diverse motive pentru asta.

CITESTE SI:  Browserul Safari consuma acum mai putin RAM decat inainte

Dar, in Washington D.C., autoritatile locale incearca sa-i determine pe tineri sa se vaccineze prin stimulente. Conform unei stiri de Hill, unul dintre stimulentele acordate tinerilor din Washington D.C. care se vaccineaza consta intr-o pereche gratuita de casti wireless AirPods de la compania Apple din Cupertino, Statele Unite.

Exista anumite conditii pentru ca tinerii din Washington D.C. sa fie eligibili pentru o pereche de casti wireless AirPods gratuita. De exemplu, e obligatoriu ca vaccinarea sa fie cu prima doza, sa fie insotiti de un tutore legal si sa aduca cu ei un act de identitate.

CITESTE SI:  Se pare ca Apple investigheaza explozia unor smartphone-uri iPhone 6s Plus

Nu doar Washington D.C. isi stimuleaza locuitorii pentru a se vaccina. Exista si alte locuri in SUA in care autoritatile ofera stimulente, cum ar fi premii in bani si cadouri pentru ca oamenii sa se vaccineze daca nu s-au vaccinat deja.

Motivul acestor stimulente e, aparent, reprezentata de variantele de coronavirus care apar ca urmare a cresterii numarului de infectari. Variantele sufera mutatii si devin si mai infectioase, conform unor persoane.

CITESTE SI:  Apple Music Festival s-a incheiat, iar Apple nu spune de ce

De exemplu, varianta Delta care e tulpina dominanta actuala si care afecteaza tari din intreaga lume. Ce parere ai despre aceste stimulente oferite pentru vaccinare?

Te-ai vaccina pentru o pereche gratuita de casti wireless AirPods? Esti increzator in eficienta si siguranta vaccinurilor COVID-19 sau esti si tu sceptic?