fbpx

De ce SUA au confiscat casti wireless OnePlus Buds la vama

De ce SUA au confiscat casti wireless OnePlus Buds la vama

Agentia guvernamentala a SUA care se ocupa cu vama si cu granitele a anuntat ca a confiscat la vama niste casti wireless. S-a dovedit ca acele produse erau OnePlus Buds. Acea agentie a comis o eroare confiscand acele dispozitive la vama.

Desi castile AirPods ale companiei Apple din SUA au fost ridiculizate atunci cand au fost lansate pentru prima oara, ulterior au devenit niste produse foarte ravnite.

Atat de ravnite incat alte companii au adoptat mai tarziu designuri si concepte similare de casti wireless. Din acest motiv, agentia guvernamentala pentru vama si granite a SUA a postat pe Twitter ca a confiscat casti wireless “Apple AirPods contrafacute” din Hong Kong.

CITESTE SI:  VIDEO: Aplicatia YouTube Go se lanseaza in peste 130 de tari

Singura problema e ca acele dispozitive nu erau contrafacute. Aceste dispozitive nu sunt AirPods si nici nu sunt produse contrafacute. Sunt doar OnePlus Buds, adica varianta OnePlus la Apple AirPods si niste casti cu adevarat wireless.

Agentia guvernamentala din SUA sustine ca cele 2000 de unitati confiscate valoreaza aproape 400.000 de dolari, ceea ce ar fi fost adevarat daca acestea erau casti wireless AirPods de la Apple.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone X VS Samsung Galaxy Note 9 intr-un test de viteza! Care smartphone e mai rapid

Cu toate acestea, avand in vedere ca acestea sunt casti wireless OnePlus Buds, estimarea ar fi mai degraba de 158.000 de dolari. Unii au pus la indoiala confiscarea de la vama, deoarece aceste dispozitive OnePlus Buds au fost in mod clar marcate ca pe niste produse diferite.

CITESTE SI:  Ce actiune intreprinde Super Micro dupa stirile cu cipurile de spionaj chineze

Cu toate acestea, agentia pentru vama si granite a SUA sustine ca a confiscat dispozitivele OnePlus Buds pentru ca ar incalca marca comerciala a companiei Apple din SUA.

Nu e clar cum va remedia compania OnePlus din China acest lucru, dar intre timp canalele companiei chineze de pe retelele sociale au decis sa fie hilare, postand postari proprii amuzante despre confiscarile facute de agentia guvernamentale din SUA la vama.