fbpx
De ce e posibil ca Apple Watch Series 6 va folosi acelasi ecran

De ce e posibil ca Apple Watch Series 6 va folosi acelasi ecran

Conform unei noi stiri, compania din Cupertino va folosi pentru smartwatch-ul Apple Watch Series 6 acelasi ecran folosit si pentru smartwatch-urile sale predecesoare. Exista un posibil motiv pentru acest lucru.

Cand compania din Cupertino a lansat smartwatch-ul Apple Watch Series 4, compania a venit cu o usoara reproiectare si imbunatatire, adica dimensiunea ecranului.

Ecran pe care compania a continuat sa-l foloseasca si pentru smartwatch-ul Series 5. Daca sperai ca Apple Watch Series 6 va veni cu un nou design, s-ar putea sa fii dezamagit.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce tehnologie noua va folosi noul joc mobil Minecraft al Microsoft

Asta pentru ca, conform unui tweet, s-ar putea ca acest lucru sa nu se intample. Se crede ca compania din Statele Unite va continua sa foloseasca acelasi ecran pentru smartwatch-ul Apple Watch Series 6 precum cel folosit pentru smartwatch-urile predecesoare.

Acest lucru indica faptul ca upgrade-urile vor fi in principal interne. Au circulat zvonuri care sustineau ca compania va trece la un ecran micro LED si ca Apple Watch Series 6 va fi primul care il va integra.

CITESTE SI:  De ce Apple ar fi platit degeaba o suma mare de bani pentru Samsung

Intr-un fel, posibila decizie de a continua sa foloseasca ecrane OLED are logica. Asta pentru ca unul dintre furnizorii OLED ai Apple, JDI, a primit recent un stimulent de aproape 1 miliard de dolari mai devreme in acest an pentru a ramane pe linia de plutire, urmat de o investitie de 200 de milioane de dolari de la o companie despre care unii cred ca este chiar compania din Cupertino.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi util Apple Watch celor carora li s-a inlocuit genunchiul sau soldul

Acest lucru ar indica faptul ca compania din Cupertino a investit o suma uriasa in JDI si in produsele JDI, cum ar fi ecranele sale OLED. Asa ca nu ar fi logic ca, dupa aceste investitii, compania din Cupertino sa nu continue sa foloseasca aceleasi displayuri OLED pentru smartwatch-urile sale Apple Watch. Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Sa speram ca vom avea detalii oficiale in curand.