fbpx

De ce castile wireless Amazon Echo Buds sunt mai bune decat AirPods de la Apple

De ce castile wireless Amazon Echo Buds sunt mai bune decat AirPods de la Apple

Apple a dovedit ca combinarea unor casti wireless adevarate (AirPods) cu accesul permanent la un asistent virtual poate fi o reteta pentru succes. Asa ca nu e de mirare ca si Amazon incearca aceasta reteta, cu Echo Buds.

Aceste casti wireless nu arata foarte diferit de castile rivale, dar iti permit sa vorbesti cu asistentul virtual Alexa la apasarea unui buton. Este ca o boxa inteligenta Echo pe care o poti pune in ureche.

Un lucru in plus pe care Echo Buds il au fata de AirPods de la Apple este caracteristica de anulare a zgomotului. Amazon a format un parteneriat cu Bose pentru a-i folosi tehnologia sa de anulare a zgomotului.

CITESTE SI:  Ce companie va vinde ecrane pliabile catre alti producatori de smartphone-uri pliabile

Acum scurt timp au aparut zvonuri conform carora Amazon va lansa propriile casti wireless cu asistentul virtual Alexa incorporat in acestea.

Zvonurile s-au adeverit, deoarece compania a dezvaluit oficial intre timp castile wireless Echo Buds. Conform companiei, Echo Buds sunt o pereche de casti wireless care vor veni cu doua microfoane exterioare si cu un microfon interior.

CITESTE SI:  Ce companie auto ar putea veni cu o functie de evitare a gropilor automata

Acestea au fost proiectate astfel incat, indiferent de locul in care te afli, vei putea trezi Alexa folosind vocea. De fapt, pare ca Amazon a intrecut Apple AirPods, datorita faptului ca Amazon a integrat in aceste dispozitive tehnologie de anulare a zgomotului de la Bose.

De asemenea, Echo Buds au evaluare IPX4, ceea ce inseamna ca sunt oarecum impermeabile. Amazon mai spune ca Echo Buds vor avea o autonomie de pana la 5 ore la fiecare incarcare, iar carcasa lor va oferi o autonomie de trei ori mai mare, deci in total 20 de ore.

CITESTE SI:  Un patent Apple te-ar putea impiedica sa capturezi poze si filmulete la concerte

Se spunea anterior ca Amazon ar putea vinde aceste casti wireless la un pret competitiv de 100 de dolari, dar zvonul nu s-a adeverit, pentru ca dispozitivul vine la un pret de 130 de dolari. Dar, chiar si asa, pretul nu e mare.