fbpx

De ce castile wireless AirPods Studio ar putea veni cu cip U1

De ce castile wireless AirPods Studio ar putea veni cu cip U1

Conform unor zvonuri, Apple lucreaza la o pereche de casti over-ear care se vor numi AirPods Studio. Pana in prezent, ceea ce s-a clarificat e ca AirPods Studio vor fi wireless si, pe baza unor imagini dezvaluite pe Twitter, vor avea niste cupe rectangulare, spre deosebire de cupele mai rotunde sau ovale pe care le vedem de obicei la castile over-ear.

Conform unui nou tweet, castile wireless AirPods Studio ale Apple ar putea veni si cu cip U1. Pentru cei care nu sunt familiarizati, cipul U1 a debutat anul trecut pe iPhone 11.

CITESTE SI:  Ce PC-uri viitoare ar putea veni cu proiector integrat

Acest cip U11 aduce tehnologia Ultra Wideband pe iPhone 11, tehnologie despre care se spune ca este o imbunatatire fata de Bluetooth-ul obisnuit, deoarece noua tehnologie este mai precisa.

S-a speculat initial ca acest lucru ar fi parte din intentia companiei Apple de a lansa accesoriul sau similar celui Tile (care inca nu a debutat), dar tweetul indica faptul ca Apple are alte obiective pentru noua tehnologie.

CITESTE SI:  In ce conditii meteo si-a testat Waymo masinile autonome

Se pare ca noua tehnologie va juca un rol important in ecosistemul general al Apple, desi, in acest moment, nu e clar ce rol va avea. Cu toate acestea, in ceea ce priveste implementarea in castile wireless AirPods Studio, s-a indicat ca acea tehnologie ar putea fi folosita pentru a determina pozitia castilor wireless pe capul utilizatorului, astfel incat utilizatorii sa nu fie nevoiti sa descopere manual care e cupa stanga si cea dreapta.

CITESTE SI:  Unde vor oferi internet baloanele companiei Alphabet

Acesta e doar un exemplu si cu siguranta exista si alte functii asociate acestei tehnologii pentru castile wireless AirPods Studio ale Apple. Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment.

Sa speram ca vom avea detaliile oficiale la evenimentul de luna viitoare al Apple pentru iPhone-uri. Ce parere ai despre faptul ca aceste casti wireless AirPods Studio ar veni cu cip U1, cum a venit si iPhone 11?