fbpx
De ce are logica ca smartwatch-ul Apple Watch Series 6 sa fie dezvaluit in octombrie

De ce are logica ca smartwatch-ul Apple Watch Series 6 sa fie dezvaluit in octombrie

Compania Apple din Statele Unite va dezvalui in acest an noul smartwatch Apple Watch Series 6. Initial, se credea ca dezvaluirea va avea loc in septembrie, dar noi zvonuri indica faptul ca aceasta va avea loc in octombrie. Acest lucru are logica.

Conform unei stiri de luna trecuta, s-a indicat faptul ca compania din Statele Unite ar putea dezvalui urmatoarea generatie de smartwatch in septembrie.

Cu toate acestea, o noua stire de acum indica faptul ca nu se va intampla. Un tweet de la o anumita sursa sustine ca compania nu va anunta smartwatch-ul Apple Watch Series 6 in aceasta luna.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 45 - Parere despre axfisierea lui George Floyd de catre politia din SUA

Desi tweet-ul nu mentioneaza cand va fi anuntat ceasul inteligent, cel mai probabil va fi in octombrie. Acest lucru se datoreaza faptului ca noi zvonuri sustin ca compania din Statele Unite va gazdui un eveniment iPhone in a doua jumatate a lunii octombrie si probabil compania va profita de aceasta ocazie pentru a anunta noul smartwatch.

CITESTE SI:  Asistentul virtual al Huawei va avea probabil o inteligenta emotionala inalta

Compania de obicei anunta noi ceasuri inteligente Apple Watch la evenimentele sale pentru iPhone (de obicei desfasurate in septembrie, dar in acest an in octombrie), asa ca parea ciudat faptul ca zvonurile anterioare pretindeau ca evenimentele vor avea loc separat.

Asa ca speculatia ca Apple Watch Series 6 se va lansa in octombrie are logica. Noul smartwatch va fi unul destul de interesant, daca zvonurile sunt adevarate.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Armata Statelor Unite va inceta sa foloseasca drone DJI

Acest lucru se datoreaza faptului ca compania din Statele Unite va lansa doua modele. Unul va fi un Apple Watch Series 6 obisnuit, iar celalalt ar fi o varianta mai ieftina, conceputa pentru a inlocui Series 3 in calitate de smartwatch accesibil la pret.

Tratati aceste informatii despre noul smartwatch Apple Watch cu o doza de precautie pentru moment. Sa speram ca vom avea detaliile oficiale in curand de la compania din Statele Unite.