fbpx
Cum vor functiona castile wireless OnePlus Buds mai corespunzator cu alte smartphone-uri Android

Cum vor functiona castile wireless OnePlus Buds mai corespunzator cu alte smartphone-uri Android

OnePlus a lansat de ceva vreme castile wireless OnePlus Buds. Problema e ca acestea nu prea functionau cu smartphone-urile Android care nu apartin de aceasta companie. Cu toate acestea, compania din China s-a decis sa schimbe lucrurile.

Compania din China a lansat in iulie, pentru smartphone-urile sale Android, OnePlus Buds, castile sale wireless cu pret de 79 de dolari. Desi au un acumulator excelent si un pret accesibil, daca ai folosit aceste casti wireless cu un smartphone Android nu de la aceasta companie, poate ca ai observat ca a fost dificil sa gestionezi unele setari sau sa primesti update-uri firmware.

CITESTE SI:  Pretul acestui nou smartphone HTC cu 5G

Totusi, acest lucru ar trebui sa se schimbe in viitor, intrucat o aplicatie OnePlus Buds va ajunge pe alte smartphone-uri Android, conform unui Q&A de pe site-ul chinezesc al companiei din China.

Q&A-ul companiei din China nu ofera o data de lansare pentru acea aplicatie pentru alte smartphone-uri Android, iar compania chineza nu a facut publica o data de lansare pentru acea aplicatie.

CITESTE SI:  Imagini cu productia lui Essential Phone au fost dezvaluite de Andy Rubin

Daca doriti, puteti verifica deja aplicatia OnePlus Buds pe Play Store, dar descrierea aplicatiei sustine ca poate fi instalata numai pe smartphone-urile Android ale companiei din China.

Intr-o recenzie despre castile wireless OnePlus Buds, cineva a constatat ca au o scena sonora larga, desi designul iti permite sa auzi inca ce se intampla in jurul tau in timp ce folosesti aceste casti wireless.

CITESTE SI:  Camera mirrorless Fujifilm X-E3 a fost anuntata - specificatii si pret

De asemenea, sunt destul de etanse si impermeabile, fiind compatibile cu standardul IPX4. Ce parere ai despre faptul ca compania din China va lansa o aplicatie care va determina castile wireless OnePlus Buds sa functioneze mai corespunzator cu alte smartphone-uri Android? Crezi ca astfel acele casti vor ajunge la succesul AirPods, avand de partea lor si pretul accesibil de 79 de dolari?