Cum sunt ochelarii inteligenti AR ai Facebook

Cum sunt ochelarii inteligenti AR ai Facebook

Se stia ca Facebook lucreaza la dezvoltarea unor ochelari inteligenti AR. Cu toate acestea, pana in prezent nu s-au inregistrat progrese semnificative. Dar lucrurile se schimba.

CNBC informeaza ca compania doreste un parteneriat cu compania-parinte Luxottica a Ray-Ban. Prin acest parteneriat, Facebook poate definitiva proiectul cu numele de cod “Orion” si sa comercializeze ochelarii inteligenti AR intre 2023 si 2025, spun surse.

Numele de cod “Orion” este practic pentru ochelarii inteligenti la care lucreaza Facebook. De asemenea, se crede ca acest dispozitiv AR va inlocui smartphone-urile.

CITESTE SI:  Samsung livreaza smartphone-uri Galaxy S9 pentru Sprint cu SIM-uri Verizon

Se spune ca dispozitivul va va permite sa efectuati apeluri, sa primiti informatii si sa va impartasiti locatia. Acest lucru ne aminteste de dispozitivul HoloLens de la Microsoft care e inca impresionant.

Pentru a complementa functionalitatea ochelarilor inteligenti, Facebook lucreaza si la un asistent vocal echipat cu AI care ar trebui sa faciliteze interactiunea cu dispozitivul si sa actioneze ca metoda de interactiune.

CITESTE SI:  De ce castile wireless Amazon Echo Buds sunt mai bune decat AirPods de la Apple

Unul dintre oamenii care au lucrat la dispozitiv a spus pentru CNBC ca se straduiesc sa reduca dimensiunea dispozitivului pentru ca acesta sa fie mai atragator pentru clienti.

Deci interesul companiei de a primi asistenta prin acel parteneriat determina sa fie evident ca Mark Zuckerberg prioritizeaza acesti ochelari inteligenti.

CITESTE SI:  Caror smartwatch-uri Apple Watch le va inlocui Apple gratuit ecranul

Acest dispozitiv AR pare a fi un lucru interesant de cautat in viitorul apropiat. Poate ca nu toata lumea va fi incantata de ideea ca un dispozitiv pe care il poarta zilnic va fi controlat de Facebook. Nici Facebook si nici Luxottica nu au raspuns pentru a oferi comentarii. Ce crezi despre ideea unor ochelari inteligenti AR de la aceasta companie?

Sursa imagine: Flickr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *