fbpx

Compania cu care Google va moderniza Wear OS, platforma pentru smartwatch-uri

Compania cu care Google va moderniza Watch OS, platforma pentru smartwatch-uri

Compania Google din Statele Unite va colabora cu o anumita companie pentru a-si moderniza platforma Wear OS actuala pentru smartwatch-uri. E posibil ca vor aparea noi functii, imbunatatiri, dar si ca platforma modernizata pentru smartwatch-uri va fi redenumita Wear.

Conform unui anunt de la Google I/O 2021, compania Google din Statele Unite va colabora cu Samsung din Coreea de Sud pentru a-si moderniza sistemul de operare pentru smartwatch-uri.

Initial fiind denumita Wear OS, noua platforma a Google va fi denumita Wear. Dar, din pacate, in afara de anuntul colaborarii, nu exista alte informatii interesante.

CITESTE SI:  Aceasta companie va produce in masa smartphone-uri cu camera sub ecran anul viitor

Cu toate acestea, pentru cei interesati de roadele acestui parteneriat, compania Samsung din Coreea de Sud s-ar putea sa prezinte noul sistem de operare pentru smartwatch-uri mai tarziu in aceasta luna.

Asta pentru ca compania din Coreea de Sud va gazdui un moment la MWC pe 28 iunie, ceea ce inseamna ca exista posibilitatea ca vor fi dezvaluite noi informatii despre noua platforma Wear, inclusiv despre functiile sale.

CITESTE SI:  Sondaj: Cati proprietari de iPhone-uri vor sa treaca la un model nou

Conform descrierii viitorului eveniment: “Ecosistemul Galaxy de dispozitive conectate, servicii si parteneriate ofera oamenilor optiuni, libertate si posibilitati. Ne modernizam smartwatch-urile, creand noi oportunitati pentru dezvoltatori si consumatori. Si crestem securitatea, oferind oamenilor siguranta intr-o lume deschisa si conectata”.

De asemenea, conform companiei Google din Statele Unite, compania americana Google va moderniza platforma, ceea ce va duce la scurtarea timpilor de lansare a aplicatiilor, la o interfata de utilizare mai lina si care ar imbina in esenta punctele forte ale sistemelor de operare Wear OS si Tizen, Tizen fiind un sistem de operare dezvoltat de Samsung. Ce parere ai despre asta? Crezi ca va rezulta o platforma modernizata care va spori capabilitatile smartwatch-urilor?