fbpx

Ce tip de dispozitiv cu totul nou va lansa Apple anul viitor, spun surse

Ce tip de dispozitiv cu totul nou va lansa Apple anul viitor, spun surse

Compania Apple din Cupertino va lansa un dispozitiv cu totul nou anul viitor, conform unor noi informatii de la analistul Ming-Chi Kuo. E vorba despre un nou tip de dispozitiv pentru compania din Cupertino, deci nu e vorba despre un smartphone, tableta, computer, boxa inteligenta sau orice altceva a creat compania pana acum.

De ceva vreme am auzit zvonuri conform carora Apple va lansa o casca AR (realitate augmentata). Ramane de vazut cat e de adevarat, dar interesul companiei Apple pentru tehnologia AR este destul de bine cunoscut.

CITESTE SI:  Ce nemultumire are Microsoft legat de Apple

Apple a lansat in iOS caracteristici care folosesc tehnologia AR, dar a si cumparat companii specializate in aceasta tehnologie. Deci, intrebarea este: vom vedea vreodata aceasta casca AR?

Vestea buna e ca raspunsul e “da”, iar daca analistul Ming-Chi Kuo are dreptate, acest dispozitiv se va lansa in al doilea trimestru al anului 2020.

Acest analist a avut de multe ori dreptate cand vine vorba despre zvonurile si predictiile sale despre dispozitivele Apple. Asa ca faptul ca acesta ofera o astfel de estimare inseamna ca chiar ne apropiem de lansarea acelei casti AR.

CITESTE SI:  Cat de buna va fi camera smartphone-ului OnePlus 7 Pro

Apple de obicei gazduieste cateva evenimente pe an. Exista un eveniment la inceputul anului pentru computerele MacBook, dupa care urmeaza evenimentul WWDC – care probabil va avea loc in al doilea trimestru al anului 2020.

Presupunem ca are logica ca acel dispozitiv sa fie anuntat in acea perioada. Informatiile analistului Ming-Chi Kuo par sa contrazica o stire anterioara de DigiTimes care spunea ca Apple a pus pauza dezvoltarii acelei casti AR.

CITESTE SI:  BlackBerry se gandeste la lansarea unui smartphone Android, potrivit unor zvonuri

Cu toate acestea, codul descoperit in iOS 13 a indicat ca compania inca lucreaza la acest dispozitiv. Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Ar trebui sa avem mai multe informatii despre dispozitiv in curand.