fbpx
Ce smartwatch are autonomie de 25 de zile si pret de 120 de dolari

Ce smartwatch are autonomie de 25 de zile si pret de 120 de dolari

O anumita companie a dezvaluit un nou smartwatch pentru exercitii fizice. Acesta vine cu o autonomie a acumulatorului de pana la 25 de zile, poseda GPS si are un pret de doar 120 de dolari. Foarte greu vei gasi un ceas inteligent cu atatea capabilitati la acest pret. Poate ca nu vei gasi deloc.

Cel mai nou smartwatch Timex Ironman, R300 GPS, ofera pachetul esential pentru exercitii fizice: monitorizarea ritmului cardiac la incheietura, antrenamentul indrumat, o gama de masuratori si impermeabilitatea la o adancime de pana la 30 de metri.

CITESTE SI:  Foxconn incearca sa achizitioneze compania Belkin la un pret de 866 de milioane de dolari

De asemenea, acest smartwatch Ironman R300 GPS al Timex evita suplimentele inutile care uneori cresc preturile acestor ceasuri. Rezultatul este ca Ironman R300 are un pret de doar 120 de dolari, iar compania Timex sustine ca autonomia acumulatorului va fi de pana la 25 de zile, atata timp cat folosesti GPS-ul doar 20 de ore.

La fel ca Timex Ironman One GPS, noul dispozitiv e mai degraba o bratara de fitness decat un smartwatch in adevaratul sens al cuvantului. Sau, dupa cum zice chiar compania, un smartwatch pentru sport.

CITESTE SI:  De ce lansarea lui iPhone 12 a fost amanata oficial de Apple cu cateva saptamani

Avand in vedere ca multe smartwatch-uri ofera un anumit nivel de urmarire a conditiei fizice, plus functii non-fitness precum mesajele text si apelurile, Timex va trebui sa gaseasca clienti care doresc un monitor de fitness robust, cu o autonomie indelungata si fara suplimente care nu sunt prea necesare.

Designul ceasului Ironman R300 GPS al Timex cu autonomie de 25 de zile nu este inedit, dar include toate caracteristicile la care v-ati astepta de la un monitor de fitness, cum ar fi posibilitatea de a schimba interfata, capacitatea de navigare prin comenzi si vizualizarea cu usurinta de date relevante pentru exercitii fizice.

CITESTE SI:  Sirin confirma specificatiile lui Finney - primul smartphone blockchain din lume

Smartwatch-ul Timex Ironman R300 GPS cu autonomie de 25 de zile vine cu o curea din cauciuc siliconic oferita in gri, negru si argintiu. Si, desigur, la pretul sau de doar 120 de dolari, e greu sa gasesti ceva la fel de bun si ieftin.