fbpx

Ce preturi are noul smartwatch Oppo Watch

Ce preturi are noul smartwatch Oppo Watch

Oppo si-a prezentat oficial cel de-al doilea smartwatch, numit pur si simplu Oppo Watch. La fel ca versiunea originala lansata in China in luna martie, noul smartwatch este o replica aproape similara lui Apple Watch.

Insa de aceasta data, compania chineza lanseaza smartwatch-ul Oppo Watch cu o versiune modificata a Wear OS, in loc de softul bazat pe Android al ceasului inteligent original.

Noul ceas inteligent va fi lansat mai intai in India si se asteapta ca se va lansa si in Marea Britanie si in alte cateva tari. Vor fi disponibile trei modele: o varianta WiFi-only de 41mm, o varianta de 46mm si o varianta de 46mm cu LTE prin eSIM.

CITESTE SI:  Ce pret si autonomie impresionanta au noile casti wireless Beats Solo Pro ale Apple

In Marea Britanie, te poti astepta ca varianta celulara (LTE) a lui Oppo Watch sa functioneze pe Vodafone, Orange si Celcom. Varianta WiFi va avea un pret de pornire de 229 de lire, in timp ce modelul LTE va avea un pret de pornire de 329 de lire.

Desi arata ca ceasul inteligent al Apple, Oppo Watch de 46mm are margini duale curbate (flexible AMOLED), in timp ce modelul de 41mm este plat. In functie de dimensiunea pe care o alegi, vei obtine un smartwatch cu ecran touchscreen de 1,91 inci sau 1,6 inci care ar trebui sa fie usor de citit in lumina soarelui.

CITESTE SI:  De ce e in stare acest smartwatch pentru golf, TAG Heuer Connected Golf Edition

Varianta de 1,6 inci a smartwatch-ului are un acumulator de 300mAh care ofera o autonomie de pana la 24 de ore in modul standard si 14 zile in modul de economisire a energiei.

Intre timp, smartwatch-ul Oppo Watch de 1,91 inci are un acumulator de 430mAh, cu autonomie de 36 de ore pentru modelul WiFi. Modelul LTE de 1,91 inci va avea o autonomie de pana la 30 de ore.

CITESTE SI:  Cat de bune sunt noile casti AirPods Pro ale Apple

In modul de economisire, modelul de 1,91 inci are o autonomie de circa 21 de zile, WiFi sau LTE. Aceste smartwatch-uri Oppo Watch cu preturile afisate deasupra sunt propulsate de cipul Snapdragon Wear 3100. Acestea ofera si lucruri precum notificarile si monitorizarea legata de ritmul cardiac.