fbpx

Ce pret oficial au castile wireless OnePlus Buds

Ce pret oficial au castile wireless OnePlus Buds

Noile casti wireless OnePlus Buds ale companiei din China au fost intre timp anuntate oficial (alaturi de un nou smartphone), iar compania chineza a dezvaluit la ce pret se vor vinde aceste dispozitive.

Inainte de anuntul smartphone-ului OnePlus Nord, compania chineza a indicat ca va lansa si o pereche de casti wireless. Conform promoului companiei din China, aceste casti wireless vor fi accesibile la pret.

S-a dovedit ca sunt intr-adevar accesibile la pret. OnePlus Buds au fost intre timp anuntate oficial si, conform companiei din China, vor avea un pret de doar 79 de dolari.

CITESTE SI:  Fujitsu vrea racire pe baza de lichid in smartphone-urile noastre

Asta inseamna ca OnePlus Buds sunt unele dintre cele mai ieftine casti wireless pe care le-am vazut de la un producator de smartphone-uri pana in prezent, in timp ce alte companii, cum ar fi Apple, Samsung si Huawei, au casti mai scumpe.

Designul OnePlus Buds pare sa fie in concordanta cu AirPods de la Apple si cu Huawei Freebuds, avand un corp alungit. Conform companiei chineze, aceste dispozitive vor veni cu cupe de 13,4mm care vor oferi un bas adanc si care vor mai oferi ceea ce compania chineza numeste “anularea zgomotului de mediu” (ceea ce inseamna ca acestea sunt casti wireless cu anulare pasiva a zgomotului, nu activa).

CITESTE SI:  Cat ar putea costa pentru utilizatori un Facebook fara reclame. Pe luna

De asemenea, vin cu un incarcator despre care compania chineza sustine ca va oferi o autonomie totala de pana la 30 de ore de ascultare. Inca nu exista informatii despre disponibilitate, dar compania din China precizeaza ca OnePlus Buds vor fi disponibile in curand la un pret de 79 de dolari.

CITESTE SI:  Ce noi cipuri de smartwatch-uri accepta camere de 16MP

Ce parere ai despre noile casti wireless OnePlus Buds cu pret de 79 de dolari ale companiei din China? Crezi ca vor avea succes, tinand cont de faptul ca sunt foarte accesibile la pret? Sau crezi ca faptul ca nu vin cu anulare activa a zgomotului va fi un minus?