fbpx

Ce pret au castile wireless Marshall cu autonomie de 80 de ore

Ce pret au castile wireless Marshall cu autonomie de 80 de ore

Compania Marshall din Statele Unite, specializata in instrumente muzicale si dispozitive audio, revine cu o noua pereche de casti wireless, acestea avand o autonomie incredibila de 80 de ore. S-a dezvaluit si la ce pret se vor vinde.

Castile wireless anterioare ale companiei Marshall, Major III, aveau o autonomie de 30 de ore si stilul emblematic al companiei, la un pret de 150 de dolari.

Dar compania nu ramane numai la asta, a decis sa lanseze niste casti wireless si mai impresionante. Cu Major IV (cu pret de 150 de dolari), compania sustine va fi oferita o autonomie de 80 de ore de ascultare, pe langa incarcare wireless, la acelasi pret.

CITESTE SI:  Camera Canon PowerShot G1 X Mark III a fost anuntata oficial - specificatii si pret

Pe langa logoul Marshall emblematic, suprafetele texturate si accentele dupa care sunt pasionati chitaristii, Major IV are un design pliabil similar cu modelul anterior de casti wireless.

Butonul de control cu directii multiple care iti permite sa controlezi redarea, sa treci peste piese, sa controlezi volumul si apelurile revine de asemenea.

CITESTE SI:  Ce specificatii ar putea avea Huawei Mate 20 si Mate 20 Pro

Cat despre upgrade-uri, compania sustine ca a adaugat pernute mai moi pentru un confort sporit. Cupele au o forma diferita, ceea ce ar trebui sa contribuie la potrivire.

In interior, difuzoarele dinamice de 40mm ofera un bas de calitate, medii superioare si sunete inalte briliante. Lasand citatele de marketing Marshall deoparte, castile wireless anterioare Marshall aveau un sunet destul de calitate, asa ca exista un istoric pe care compania isi poate baza pretinderile.

CITESTE SI:  Ce pret trebuie sa platesti doar pentru a avea 256GB de RAM pe Apple iMac Pro

Compania sustine ca Major IV cu pret de 150 de dolari va avea o autonomie de peste 80 de ore la o singura incarcare. E vorba despre zile intregi de gaming si o autonomie cu care castile wireless anterioare ale Marshall aproape ca nici nu pot fi comparate. Ce parere ai despre noul dispozitiv al companiei?