fbpx

Ce pret are smartwatch-ul pentru gameri, Garmin Instinct Esports Edition

Ce pret are smartwatch-ul pentru gameri, Garmin Instinct Esports Edition

Compania Garmin a dezvaluit un nou smartwatch, un ceas inteligent mai neobisnuit. Neobisnuit pentru ca acest dispozitiv este destinat gamerilor. S-a dezvaluit si la ce pret se va vinde acest dispozitiv, Garmin Instinct Esports Edition.

Smartwatch-urile sunt de obicei comercializate in moduri diferite. Exista ceasuri inteligente care sunt create pentru cei care doresc doar un dispozitiv purtabil capabil sa primeasca notificari si mai exista smartwatch-uri proiectate pentru entuziastii in aer liber si de fitness.

CITESTE SI:  Cum va fi prima masina electrica sport a Maserati

Cu toate acestea, se pare ca compania crede ca ar putea exista si un alt segment de piata – gamerii. Asa ca compania a dezvaluit smartwatch-ul Garmin Instinct Esports Edition despre care compania sustine ca este un ceas inteligent cu caracteristici adaptate gamerilor.

In general, acesta este un ceas inteligent standard cu toate caracteristicile tipice de urmarire a starii de sanatate, cu exceptia faptului ca Garmin doreste sa foloseasca aceste date pentru a permite gamerilor sa inteleaga cand se pot simti solicitati in timpul unui joc.

CITESTE SI:  Pretul smartphone-ului ce poate rula Android si Linux simultan

Potrivit lui Dan Bartel, vicepresedinte de vanzari al Garmin: “Gamerii pot folosi datele smartwatch-ului pentru a ajusta lucruri in viata lor de zi cu zi, fie ca este vorba despre modificarea tiparelor de odihna sau a nivelurilor de activitate, ceea ce poate duce la cresterea performantei cognitive si fizice in timpul jocurilor”.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce Apple poate acum sa spuna ca iPhone X captureaza portrete de calitate studio

Smartwatch-ul e certificat militar atunci cand vine vorba despre rezistenta si are o autonomie impresionanta a acumulatorului de 80 de ore in modul eSports sau 14 zile in modul obisnuit.

Este un dispozitiv pentru gameri interesant, iar cei care doresc sa-l cumpere il pot cumpara pe Garmin Instinct Esports Edition la un pret de 300 de dolari.