fbpx

Ce pret are Polar Unite, smartwatch-ul pentru incepatorii in fitness

Ce pret are Polar Unite, smartwatch-ul pentru incepatorii in fitness

Compania Polar a dezvaluit un nou smartwatch pentru fitness, dar nu de oricare. Este un smartwatch pentru incepatorii in fitness si care se numeste Polar Unite. Acest dispozitiv purtabil te va indruma in timpul antrenamentelor.

Majoritatea smartwatch-urilor si monitoarelor de fitness vin cu abilitatea de a-ti permite sa-ti monitorizezi antrenamentele. Dar daca esti un incepator in fitness si in dispozitive purtabile in general?

Aceasta e o zona pe care compania spera sa o abordeze cu noul sau smartwatch pentru incepatorii in fitness, Polar Unite. Spre deosebire de celelalte dispozitive fitness care doar iti urmaresc antrenamentele, Polar Unite iti ofera si sfaturi si instructiuni vizuale despre tipurile de antrenamente pe care le poti executa.

CITESTE SI:  Cum sunt ochelarii inteligenti AR ai Facebook

Asta inseamna ca, in loc sa-ti intrerupi antrenamentul la mijloc pentru a cauta un clip pe net, poti pur si simplu arunca o privire la smartwatch-ul tau pentru a descoperi cum trebuie sa procedezi in continuare.

CITESTE SI:  Cu ce vrea UE sa inlocuiasca portul Lightning de pe iPhone-urile Apple

Conform companiei: “Smartwatch-ul Polar Unite ofera statistici de instruire in timp real care iti permit sa vizualizezi efortul antrenamentului tau si sa vezi cu usurinta daca depui prea putin efort sau exagerezi cu efortul. Iar in urma oricarui antrenament, Polar Unite ofera informatii imediate despre timpul petrecut in anumite zone de ritm cardiac, cate catorii ai ars si cat de solicitat a fost organismul tau, putand cu usurinta sa urmaresti si sa monitorizezi progresul in timp”.

CITESTE SI:  De ce Samsung nu prea mai vrea sa colaboreze cu brandul Supreme

Exista, de asemenea, cronometre incorporate care iti permit sa-ti mentii traseul in timp ce te antrenezi. Polar Unite pentru incepatorii in fitness este, de asemenea, relativ accesibil, la un pret de 150 de dolari. Un pret foarte bun daca preferi sa nu cheltui bani in mod exagerat pe un smartwatch. Ce parere ai despre acest dispozitiv purtabil cu pret de 150 de dolari?