fbpx

Ce pret are Apple Watch SE – smartwatch ieftin

Ce pret are Apple Watch SE - smartwatch ieftin

Compania Apple din Cupertino a anuntat oficial un nou smartwatch, Apple Watch SE. Este mai ieftin decat un ceas inteligent nou lansat de aceasta companie, iar pentru asta au fost facute compromisuri. S-a dezvaluit ce specificatii tehnice va avea si la ce pret se va vinde.

Apple Watch nu e tocmai ieftin si au aparut in trecut informatii conform carora compania din Cupertino lucreaza la un smartwatch mai ieftin. Se pare ca acele informatii au fost destul de corecte.

CITESTE SI:  Obiectivul companiei Intel pentru 2030

Asta pentru ca compania din Cupertino a anuntat oficial SE, acest smartwatch situandu-se intre Series 3 si Series 6. Conform companiei din Cupertino, Apple Watch SE va avea un cip care va fi de 2,5 ori mai performant decat cel din Series 3.

De asemenea, va avea acelasi ecran de mari dimensiuni precum noile modele de smartwatch-uri ale companiei. Pe langa asta, va veni cu o serie de functii fitness la care ne putem astepta de la un ceas inteligent.

CITESTE SI:  Furnizorii de internet avertizeaza ca pirateria ti-ar putea afecta aparatele smart de uz casnic

Din pacate – si nu e surprinzator – nu exista functia ECG de masurare a ritmului cardiac si nici cea de masurare a oxigenului din corp, compromisuri necesare pentru ca compania sa reduca preturile.

Ceea ce e interesant e ca anterior s-a vehiculat ca compania din Cupertino ar putea inlocui Series 3 cu smartwatch-ul nou Apple Watch SE ieftin, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Compania va pastra Series 3 prin preajma la un pret de circa 199 de dolari. Dar daca doresti un ecran mai bun si performanta imbunatatita, pe smartwatch-ul Apple Watch SE trebuie sa-l ai in vedere, acesta avand un pret de pornire de 279 de dolari.

CITESTE SI:  Ce pret are Meizu Zero - smartphone fara butoane si porturi

Ce parere ai despre noul ceas inteligent al companiei din Statele Unite cu pret dfe 279 de dolari? Crezi ca oamenii care nu au smartwatch vor cumpara noul Apple Watch SE care e mai scump si mai performant sau Series 3 care e mai ieftin si mai demodat?