fbpx
Ce pret are acest smartwatch TCL pentru cei in varsta

Ce pret are acest smartwatch TCL pentru cei in varsta

Compania TCL din China a dezvaluit un nou smartwatch, dar unul mai neobisnuit. Este un ceas inteligent pentru cei in varsta si care are anumite functii similare cu cele ale smartwatch-ului Apple Watch. S-a dezvaluit si la ce pret se va vinde.

In general, ne gandim la tehnologia conceputa mai ales pentru tineri, dar asta nu inseamna ca generatia mai in varsta nu poate beneficia de aceasta.

Pentru smartwatch-ul Apple Watch, de exemplu, compania Apple din Statele Unite a creat o caracteristica care ii notifica pe altii atunci cand un utilizator in varsta se impiedica si cade si nu raspunde la solicitare.

CITESTE SI:  CEO-ul Apple, Tim Cook, vorbeste despre scandalul de confidentialitate al Facebook

Acestea fiind spuse, cei de la TCL au decis sa-si extinda oferta. Compania din China a dezvaluit un nou smartwatch care se numeste TCL MoveTime Family Watch si care a fost creat pentru cei in varsta.

Acest ceas inteligent al TCL include functii precum urmarirea activitatii, detectarea caderilor, urmarirea ritmului cardiac si capacitatea de a efectua apeluri fara a-l atinge.

CITESTE SI:  Apple a primit un brevet pentru un Apple Watch cu design circular

Conform companiei TCL din China, acest ceas inteligent a fost conceput pentru a le permite celor in varsta sa-si pastreze independenta. De asemenea, vine cu functii precum capacitatea de a-i instiinta pe utilizatori ca e timpul pentru medicamente, dar si pentru exercitii fizice.

Similar cu Apple Watch, monitorul de ritm cardiac al smartwatch-ului TCL va putea de asemenea sa anunte utilizatorul daca detecteaza o frecventa cardiaca neregulata. MoveTime Family Watch este de asemenea certificat IP67, ceea ce inseamna ca va fi etans.

CITESTE SI:  De ce Huawei n-a venit cu un smartphone pliabil similar cu Samsung Galaxy Fold

Cei care sunt interesati de acest smartwatch trebuie sa retina ca acesta va fi lansat in America de Nord si in Europa in aceasta toamna la un pret de 229 de euro. Ce parere ai despre acest smartwatch TCL care ii vizeaza pe cei in varsta?