fbpx

Ce noi smartwatch-uri Apple Watch s-ar putea lansa in acest an

Ce noi smartwatch-uri Apple Watch s-ar putea lansa in acest an

Se crede ca compania Apple din Cupertino va lansa in acest an noi smartwatch-uri Apple Watch, dar nu doar o versiune (cu dimensiuni diferite ale ecranului), ci doua modele diferite. Cel putin doua modele. S-a dezvaluit cum ar putea fi noile ceasuri inteligente.

Compania din Cupertino ofera de obicei smartwatch-urile intr-o singura versiune cu dimensiuni diferite ale ecranului, dar acest lucru s-ar putea schimba mai tarziu in acest an.

Conform celor mai recente zvonuri, compania din Cupertino ar putea lansa cel putin doua noi modele de smartwatch-uri Apple Watch in acest an. Se asteapta ca un model va fi modelul de varf cu specificatii de varf, in timp ce celalalt va fi mai modest si mai ieftin.

CITESTE SI:  De ce compania de smartphone-uri ZTE si-a suspendat activitatile principale

In ciuda faptului ca compania din Cupertino a lansat constant noi smartwatch-uri Apple Watch, compania tinde sa pastreze modelele mai vechi prin preajma in calitate de alternative mai ieftine la modelele mai noi. De exemplu, Series 3 inca mai e prezent si astazi.

CITESTE SI:  Sondaj: Clientii de iPhone X sunt satisfacuti, cu exceptia unui singur lucru

Dar daca cele mai noi zvonuri sunt corecte, va aparea in cele din urma un nou smartwatch Apple Watch care il va inlocui pe Series 3. Nu e clar de ce compania nu inlocuieste pur si simplu Series 3 cu Series 5, va trebui sa vedem cum vor evolua lucrurile.

Se crede ca noul smartwatch de varf Apple Watch va veni cu functii precum masurarea oxigenului, un monitor ECG, un senzor de ritm cardiac si alte functii la care ne putem astepta.

CITESTE SI:  Jack Dorsey de la Twitter crede ca Bitcoin va fi moneda unica globala

Deocamdata, functia de monitorizare a oxigenului este noua pe smartwatch-urile Apple Watch, in timp ce restul sunt vechi. Dar compania din Cupertino nu ar fi prima companie care prezinta o astfel de functie, deoarece functii similare au fost implementate si de rivali in trecut, cum ar fi Samsung. Va fi interesant de vazut instrumentul carei companii este mai precis.