fbpx

Ce casti AirPods Pro va inlocui Apple gratuit

Ce casti AirPods Pro va inlocui Apple gratuit

Compania Apple din Statele Unite a decis sa inlocuiasca anumite casti AirPods Pro, printr-un program de service pe care l-a lansat pentru aceste casti. Clientii isi vor putea inlocui aceste dispozitive – daca sunt eligibile – in mod gratuit.

Ocazional, compania din Statele Unite identifica defecte de fabricatie in produsele sale, iar apoi lanseaza programe pentru a repara sau inlocui gratuit produsele, iar astazi a dezvaluit un program de service pentru AirPods Pro.

CITESTE SI:  Cipurile Qualcomm vor propulsa noi difuzoare smart. Vezi cu ce se vor diferentia acestea

Potrivit stirilor, dintre dispozitivele fabricate inainte de luna octombrie a acestui an, un procent dintre aceste casti pot avea sunetul defect.

Apple nu a specificat o cauza a defectului, dar unitatile afectate au un sunet nenatural care se intensifica atunci cand sunt prezente alte zgomote externe, sau functia de anulare activa a zgomotului nu functioneaza conform asteptarilor.

Castile AirPods Pro afectate pot prezenta unul sau mai multe dintre urmatoarele comportamente: sunete neobisnuite care se intensifica in medii zgomotoase, sau in timp ce vorbesti la telefon; anularea activa a zgomotului nu functioneaza conform asteptarilor, cum ar fi pierderea basului sau intensificarea sunetelor de fundal, cum ar fi zgomotul strazii sau al avioanelor”, conform companiei Apple din Statele Unite.

CITESTE SI:  Ce eroare ciudata primesc utilizatorii de iPhone si iPad cand lanseaza aplicatii terte

Unii nu au intampinat aceste defectele la castile AirPods Pro, dar altii au raportat exact aceste simptome. Programul de reparatii al companiei Apple din Statele Unite nu extinde garantia pentru AirPods Pro, dar acopera inlocuirile gratuite pentru aceste casti, daca este necesar, timp de doi ani dupa ce au fost vandute pentru prima data. Cei care descopera aceste defecte trebuie sa contacteze asistenta Apple, un Apple Store sau un furnizor de servicii autorizat.