fbpx
Ce aplicatie lanseaza Google pe smartwatch-urile Apple Watch

Ce aplicatie lanseaza Google pe smartwatch-urile Apple Watch

Compania Google din Statele Unite a anuntat ca lanseaza o aplicatie pentru smartwatch-urile Apple Watch ale companiei din Cupertino. Cu toate acestea, nu toate ceasurile inteligente de la compania din Cupertino vor putea rula aceasta aplicatie de la compania americana Google.

Daca esti unul dintre acei rari abonati YouTube Music care detin un iPhone dar si un Apple Watch, nu vei fi abandonat atunci cand compania Google din Statele Unite va inchide Play Music mai tarziu in aceasta luna.

CITESTE SI:  Ce pret are Huawei Mate 20 X cu display de 7,2 inci

Incepand de acum cateva ore, compania Google din Statele Unite are o aplicatie YouTube Music disponibila si pentru smartwatch-urile Apple Watch.

Aceasta nu are functii din belsug, permitandu-ti sa realizezi sarcini de baza, cum ar fi rasfoirea colectiei de muzica si controlul redarii – ceva ce si utilizatorii de smartwatch-uri Wear OS si-au dorit sa reuseasca.

Poti adauga pe smartwatch pictograme pentru a accesa controalele de redare. Exista, de asemenea, o comanda care iti permite sa trimiti o melodie de la un smartphone la o boxa.

CITESTE SI:  Aceasta placa grafica NVIDIA foarte performanta nu e pentru PC-uri

De asemenea, aplicatia YouTube Music a companiei Google din Statele Unite va putea recomanda noi melodii in functie de obiceiurile tale de ascultare. Ceea ce nu va exista este suportul pentru redare offline.

Practic, aceasta aplicatie pentru smartwatch-urile Apple Watch este menita sa functioneze ca o telecomanda muzicala universala pentru iPhone. Din acest motiv, YouTube Music nu prea difera de Spotify de pe Apple Watch.

CITESTE SI:  Motivul posibil pentru care Instagram isi inchide aplicatia pentru Apple Watch

Pentru a putea folosi aplicatia YouTube Music a companiei Google din SUA pe smartwatch-ul tau Apple, va trebui sa ai un model Series 3 sau mai nou.

Totodata, este necesar un abonament activ YouTube Premium sau YouTube Premium Music. Ce parere ai despre aceasta aplicatie a companiei americane Google care se lanseaza pe smartwatch-urile Apple Watch?