fbpx

Ce aplicatie de messenger noua lanseaza Facebook pentru smartwatch-ul Apple Watch

Ce aplicatie de messenger noua lanseaza Facebook pentru smartwatch-ul Apple Watch

Compania Facebook din Statele Unite a lansat o noua aplicatie de messenger pentru a putea trimite mesaje folosind smartwatch-ul Apple Watch, fara a fi nevoie ca utilizatorii sa foloseasca iPhone-ul.

Daca detii un smartwatch, atunci stii ca acesta e mai bun la primirea de mesaje decat la trimiterea de mesaje. Dar asta nu impiedica compania Facebook din Statele Unite sa continue sa incerce.

Compania Facebook din SUA a lansat o noua aplicatie de messenger pentru smartwatch-ul Apple Watch. Denumita Kit (Keep in touch), aceasta este o noua aplicatie de messenger conceputa pentru Apple Watch, dar, in ciuda faptului ca este o aplicatie noua, Kit se bazeaza de fapt pe Facebook Messenger.

CITESTE SI:  Incredibil. Cate casti AirPods a vandut Apple in 2019

Asta inseamna ca aceasta va trimite mesaje prin FB Messenger, in loc sa le trimita printr-un serviciu separat. Ceea ce este bine, deoarece utilizatorii de smartwatch-uri Apple n-ar dori sa se inscrie la un nou serviciu de mesagerie si sa-si convinga si cunostintele sa-l foloseasca.

CITESTE SI:  Ce raspunde Google la stirea ca Home Hub e nesigur

Acestea fiind spuse, aplicatia in sine de la Facebook va fi similara cu iMessage de pe Apple Watch. Utilizatorii au optiunea de a dicta mesajul folosindu-si vocea, pentru ca mesajul sa fie transformat in text.

Sau pot folosi functia smartwatch-ului Apple Watch care incearca sa recunoasca scrisul de mana si sa-l converteasca in text. De asemenea, exista optiunea de a trimite emoji-uri si chiar de a impartasi locatia.

CITESTE SI:  Bancile australiene vor sa boicoteze Apple Pay

Cea mai buna parte a Kit este ca e o aplicatie de messenger Facebook independenta, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa ai noua aplicatia de messenger pe iPhone pentru a functiona. Daca detii un smartwatch Apple Watch dotat cu LTE, nu ai nevoie aproape deloc de iPhone. Poti trimite pe smartwatch mesaje oricand. Ce crezi despre asta? Ti se pare inspirata aceasta noua idee de la compania Facebook din SUA?

Facebook