fbpx
Caror smartwatch-uri Apple Watch le va inlocui Apple gratuit ecranul

Caror smartwatch-uri Apple Watch le va inlocui Apple gratuit ecranul

Ai anumite modele de smartwatch-uri Apple Watch? Exista sanse ca compania din Cupertino ar putea inlocui ecranele lor gratuit, fara sa platesti nimic. Conform unui nou program anuntat de companie vineri.

Noul program de inlocuire gratuita a ecranului al companiei din Cupertino acopera un tip specific de fisura a displayului care poate afecta modelele vandute intre septembrie 2016 si septembrie 2019. Asta inseamna ca anumite smartwatch-uri vandute luna viitoare ar putea fi incluse in acest program de inlocuire gratuita a displayului.

CITESTE SI:  Samsung l-ar putea lansa pe monstruosul Galaxy Note 5 mai devreme

Daca detii un smartwatch Apple Watch Series 2 sau Series 3, ai putea fi interesat sa afli ca compania a anuntat recent un program de inlocuire gratuita pentru ecranele acestor smartwatch-uri.

Asta pentru ca s-a constatat ca exista cazuri in care marginea ecranului s-a crapat fara sa fie vina utilizatorului. Intr-un document de asistenta publicat pe site-ul sau, compania spune: “Apple a stabilit ca, in circumstante foarte rare, se poate forma o fisura de-a lungul marginii rotunjite a ecranului la modelele din aluminiu ale Apple Watch Series 2 sau Series 3”.

CITESTE SI:  La ce ar putea fi util robotul pentru locuinte al Amazon

Acest lucru se aplica numai modelelor din aluminiu, iar programul de inlocuire gratuita va acoperi dimensiunile de 38mm si 42mm. Daca smartwatch-ul tau Apple Watch incepe sa prezinte fisuri pe ecran, atunci ai putea fi eligibil pentru o inlocuire gratuita a displayului.

Acest program de inlocuire gratuita va acoperi chiar si modelele Apple Watch care nu mai sunt in garantie. Deci daca detii unul dintre aceste smartwatch-uri, nu va trebui sa te ingrijorezi cu privire la plata reparatiilor.

CITESTE SI:  Ce-ar putea castiga Apple daca investeste in iHeartRadio

Nu e clar de ce ecranul smartwatch-ului Apple Watch se crapa, avand in vedere ca compania nu a intrat in detalii. Dar daca credeai ca displayul crapat e vina ta, exista posibilitatea ca nu ai nicio vina.

Sursa imagine: Flickr.com