fbpx

Care smartwatch Apple Watch se supraincalzeste in Coreea de Sud

Care smartwatch Apple Watch se supraincalzeste in Coreea de Sud

Noi stiri din Coreea de Sud releva faptul ca un anumit smartwatch al companiei Apple din Statele Unite se supraincalzeste. O astfel de poveste a aparut pe Reddit. Pana acum, aceste incidente de supraincalzire cu acest smartwatch par sa fie limitate la Coreea de Sud.

Conform stirilor din Coreea de Sud, unii clienti care au cumparat smartwatch-uri Apple Watch SE se confrunta cu supraincalzirea acestor ceasuri inteligente.

Din fericire, nu exista semnalari de explozii sau alte lucruri de genul. Postarea de pe Reddit e in felul urmator: “Proprietarului i-a fost livrat produsul Apple Watch SE pe 8 octombrie. Acest proprietar a avut smartwatch-ul la incheietura in noaptea de 9 octombrie. A descoperit a doua zi ca incheietura sa era foarte fierbinte. Proprietarul a scos smartwatch-ul pentru a gasi zona incheieturii afectata de caldura. Nu exista niciun semn de alimentare de la smartwatch, dar sunetul functioneaza atunci cand ceasul inteligent este localizat cu functia Find My Watch. Proprietarul a schimbat dispozitivul cu un produs nou pe 16 octombrie”.

CITESTE SI:  Apple ii incurajeaza pe clientii lui iPhone X sa soseasca devreme in ziua lansarii
CITESTE SI:  Ce s-a intamplat cu casca AirPods inghitita accidental de un individ din Taiwan

Ceea ce e interesant e ca supraincalzirea pare sa fie in principal in acelasi loc, in coltul superior din dreapta al ecranului lui Apple Watch SE, langa coroana digitala.

Nu e sigur ce cauzeaza supraincalzirea, deoarece nu exista nicio dezasamblare a acelui dispozitiv Apple Watch SE din Coreea de Sud, dar s-a presupus ca de vina ar putea fi conectorii de afisare situati langa Taptic Engine.

CITESTE SI:  Ce fel de Touch ID imbunatatit vor avea iPhone-urile de la Apple in curand

Pana in prezent, acest defect cu supraincalzirea pare sa fie limitat la Coreea de Sud, dar e posibil sa apara si pentru utilizatorii din alte tari ai lui Apple Watch SE. Nu e clar cum intentioneaza compania sa raspunda la acest lucru.

Dar de fapt aceasta nu e prima oara cand apar stiri cu supraincalzirea smartwatch-urilor Apple Watch, desi din fericire acesta este un eveniment destul de rar.