fbpx
Autonomia incredibila a acestor casti wireless OnePlus

Autonomia incredibila a acestor casti wireless OnePlus

Compania OnePlus din China lucreaza la o pereche de casti wireless cu o autonomie incredibila in utilizare, conform unei noi stiri. Desigur, acea autonomie incredibila o include si pe cea oferita de carcasa de incarcare a acestor casti wireless. Fara carcasa de incarcare, aceasta va fi de aproximativ 5-7 ore.

Daca pretuiti autonomia indelungata a acumulatorului a unor casti wireless, atunci s-ar putea sa fiti interesati de faptul ca compania OnePlus din China lucreaza la o pereche de casti wireless cu o autonomie de aproximativ 40 de ore de utilizare.

CITESTE SI:  Ce pret are displayul inteligent LG WK9 cu Google Assistant

Se crede ca aceste dispozitive se vor numi OnePlus Buds Z2. Conform unor detalii obtinute de GizNext, designul lui OnePlus Buds Z2 nu va fi prea diferit de cel al lui OnePlus Buds Z.

S-ar putea sa existe elemente noi si nesemnificative de design, pentru a creste gradul de confort. Dar in afara de asta, designul nu va fi prea diferit.

Se crede ca noile casti wireless ale companiei OnePlus din China vor fi lansate cu suport pentru Bluetooth 5.2, iar fiecare casca va include cate un acumulator cu o capacitate de 40mAh.

CITESTE SI:  Ce pret mic are smartwatch-ul Fitbit Versa 2 rival pentru Apple Watch

Aceasta capacitate va oferi o autonomie de 5 ore cu anularea activa a zgomotului activata si de pana la 7 ore cu anularea activa a zgomotului dezactivata. Carcasa de incarcare va oferi inca 27 de ore de autonomie, asa ca in total durata de functionare pe acumulator va fi de aproximativ 40 de ore.

CITESTE SI:  La ce pret mic vor inlocui clientii ecranul lui Samsung Galaxy Fold

Alte caracteristici includ suport pentru Google Assistant, pe langa evaluare IP55 pentru etanseitate. Nu suntem siguri la ce pret se vor vinde aceste noi dispozitive de la compania OnePlus din China, dar sa speram ca compania va oferi detalii despre pret in curand. Ce parere ai despre viitoarele casti wireless ale companiei din China? Si ce crezi despre posibila autonomie de 40 ore?