fbpx
Apple Watch Series 6 nu va veni cu acest accesoriu

Apple Watch Series 6 nu va veni cu acest accesoriu

Smartwatch-ul Apple Watch Series 6 a fost anuntat oficial foarte recent. S-a dezvaluit ce pret va avea, cu ce specificatii va veni, iar acum cu ce accesoriu nu va veni smartwatch-ul. Lipsa acelui accesoriu va fi o dezamagire pentru unii.

Acum ceva timp, compania Apple din Statele Unite a anuntat oficial Apple Watch Series 6. Smartwatch-ul are un pret de pornire de 399 de dolari. Nu e cel mai ieftin ceas inteligent.

Pe langa asta, exista un aspect negativ. S-a descoperit ca compania din Statele Unite nu va livra un incarcator cu smartwatch-ul Apple Watch Series 6. Asta inseamna ca vei obtine doar elementul magnetic si va trebui sa cumperi un incarcator.

CITESTE SI:  Ce preturi uriase de reparatie vor avea tabletele iPad Pro ale Apple

Cu toate acestea, avand in vedere ca acel cablu se bazeaza pe o conexiune USB, exista sanse ca oamenii au deja un astfel de incarcator, asa ca acest lucru nu va fi prea incomod.

Cu toate acestea, in acelasi timp, cu siguranta exista unii care se gandesc ca compania Apple nu include un accesoriu de baza si indispensabil pentru smartwatch, in ciuda faptului ca utilizatorii incarca des aceste smartwatch-uri.

CITESTE SI:  Ce preturi au noile controlere Xbox ale Microsoft

Trebuie subliniat ca compania nu va include un incarcator nici cu iPhone 12. Acestea fiind spuse, s-ar putea ca acest lucru sa fie problematic pentru clientii iPhone 12, deoarece se zvoneste ca acest smartphone va fi livrat cu un cablu USB-C la Lightning.

Asa ca, daca nu ai deja un incarcator USB-C la care sa conectezi acel cablu, va fi nevoie sa cheltuiesti bani in plus pentru a cumpara un astfel de incarcator de la aceasta companie din Statele Unite sau de la un producator de accesorii tert.

CITESTE SI:  De ce e in stare camioneta electrica Ford F-150

Ce parere ai despre asta? Crezi ca faptul ca compania Apple din Statele Unite nu include un incarcator pentru smartwatch-ul Apple Watch Series 6 poate fi problematic pentru utilizatori?